.
Results 1 to 12 of 12

Thread: Erratic missing letter problem when typing post

  1. #1
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Burnside, Adelaide, Australia
    Posts
    5,389
     

    Default Erratic missing letter problem when typing post

    Is any one having difficulty in typing a post, with letters missing and erratic behaviour of the new line key. On my machine this does not occur anywhere else. just in the forum quick reply window. I have tried two keyboards and I am typing this with no problems in Notepad.


    Peter
    I5-6 Core CPU. 1070-Ti video card, 16GB memory

  2. #2
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, NJ
    Posts
    2,200
     

    Default

    Yes, it's been happening to me for about a week now. If I switch editor to source mode (first icon on menu bar) it seems to work better.
    pop pop

  3. #3
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Crewe, Cheshire, UK
    Posts
    15,277
     

    Default

    Sounds like the Internet Explorer compatibility setting problem, no issues with Firefox, haven't used IE for years.
    Malc


  4. #4

    Default

    Here was I thinking I was going senile.

  5. #5
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, Colorado
    Posts
    1,233
     

    Default

    Been happening to me for the past two days, both with Internet Explorer and Chrome.

  6. #6
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Burnside, Adelaide, Australia
    Posts
    5,389
     

    Default

    This is typed in source mode and seems to be better. Just typed out the alphabet at my normal fairly slow rate and every letter was printed.
    new line

    new line

    new line

    New line key seems to work OK.

    Now, why has this changed, I don't remember when I first noticed it, it seemed OK before I went away in November. I made no changes, same browser, same keyboard and obviously as using source mode fixes it, there is something wrong with the web site.

    Let's see how many more reports we get and then dump it on N3V.

    Peter
    I5-6 Core CPU. 1070-Ti video card, 16GB memory

  7. #7
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Australia, Far Nth Queensland, Cairns
    Posts
    1,358
     

    Default

    Check your compatibility view settings
    I had all sorts of problems after an update, This solve my problems

    Cheers,
    Patchy


    QR Kingaroy Completed
    NSWGR Cooma-Bombala Completed

  8. #8

    Default

    I noted this a couple of weeks ago. Switching to compatibility mode seems to have fixed it, although it wasn't a problem on other vBulletin boards I frequent.

  9. #9
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, Massachusetts, Haverhill
    Posts
    25,837
     

    Default

    Quote Originally Posted by Vern View Post
    I noted this a couple of weeks ago. Switching to compatibility mode seems to have fixed it, although it wasn't a problem on other vBulletin boards I frequent.
    This could be a Vbulletin version thing. Blame it on the LGM that live in and under computers.

    John
    John
    Trainz User Since: 12-2003
    Trainz User ID: 124863
    T:ANE Build: 94829
    TRS2019: 98592

  10. #10
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, Massachusetts, Haverhill
    Posts
    25,837
     

    Default

    I discovered, the hard way, that if you clean-up your browser as in temp files, cookies, etc., you lose your compatibility mode settings. This means that you will have to add the link back into the list.

    John
    John
    Trainz User Since: 12-2003
    Trainz User ID: 124863
    T:ANE Build: 94829
    TRS2019: 98592

  11. #11
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Netherlands
    Posts
    1,136
     

    Default

    the Netherlands

    russian train fan with PDD-NOS and i'm proud of it

  12. #12
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Netherlands, Noord Holland, Amsterdam
    Posts
    2,236
    Blog Entries
    1
     

    Default

    Hmm, it's an IE11 thing. Go to 'Settings Compatibility View' (have a Dutch version so the exact term may vary) and add auran.com to the list there and all trouble vanishes.

    Greetings and seasonal best wishes from nighttime Amsterdam,

    Jan

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •