.
Results 1 to 10 of 10

Thread: dls issues

  1. #1
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    United States of America, Oregon, parts unknown
    Posts
    306
     

    Default dls issues

    i still can't seem to download anything off the dls i get an unknown content error no matter how many times i hit retry and all of the speedtrees on all my routes are gone.
    Professionally confused

  2. #2
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United Kingdom, Worcestershire
    Posts
    30,797
    Blog Entries
    22
     

    Default

    Regarding the Speedtree issue, check that you haven't got any faulty assets and that you also haven't applied any 'fixes' for Speedtrees.

    Shane
    Shane Turner
    Technical and DirectX Advisor - Not affiliated with N3V

    My Forum -- PevSoft Tools -- Tutorial List (inc DirectX) -- My Utilities --TrainzTutorials.com

  3. #3
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    United States of America, Oregon, parts unknown
    Posts
    306
     

    Default

    ok, regarding the dls issue any ideas as to why this is occuring? unknown content error
    Professionally confused

  4. #4
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United Kingdom, Worcestershire
    Posts
    30,797
    Blog Entries
    22
     

    Default

    I'd suggest running Network Diagnostic from the File menu. Failing that, check that the content you are trying to download isn't T:ANE content by using the Build Version column.

    Shane
    Shane Turner
    Technical and DirectX Advisor - Not affiliated with N3V

    My Forum -- PevSoft Tools -- Tutorial List (inc DirectX) -- My Utilities --TrainzTutorials.com

  5. #5
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United Kingdom
    Posts
    170
     

    Default

    Another idea is to update your Flash Drive. Strange advice, i know, but surprisingly it worked for me
    Regards, Thomas 2000

  6. #6
    Join Date
    Jan 2017
    Location
    United States of America
    Posts
    1,983
     

    Default

    Try an alternate browser, my Edge browser suddenly was refusing to DL but Chrome worked fine............
    Head RailHead 001 Licence to Detail

  7. #7
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    United States of America, Florida and Illinois
    Posts
    796
     

    Default

    My Windows gave me the new Creators update last night, I doubt it has anything to do with the speed trees problem... My Trainz still woks normally after the update, and I can still download normally...
    If it's not broke, don't fix it.


  8. #8
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Australia, NSW, Cowra
    Posts
    4,515
    Blog Entries
    4
     

    Default

    what has this got to do with downloading of the DLS????
    Quote Originally Posted by THOMAS2000 View Post
    Another idea is to update your Flash Drive. Strange advice, i know, but surprisingly it worked for me
    Regards, Thomas 2000

  9. #9
    Join Date
    Nov 2010
    Location
    Chile, Santiago
    Posts
    3
     

    Default

    Along with greeting,


    To me it happens the same, happens that I bought trainz 2012 for STEAM, where I was given my serial number which I already registered and when I enter the content manager in the option of Download Station, I throw that I can not find the files that I try to download .


    Also the updateable content within the game interface throws me connection problems and also does not allow me to play online.


    I bought the game less than a week ago. It works fine except this matter.

  10. #10
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Canada, Ontario, Ottawa
    Posts
    13,518
     

    Default

    Quote Originally Posted by chris_co View Post
    Along with greeting,


    To me it happens the same, happens that I bought trainz 2012 for STEAM, where I was given my serial number which I already registered and when I enter the content manager in the option of Download Station, I throw that I can not find the files that I try to download .


    Also the updateable content within the game interface throws me connection problems and also does not allow me to play online.


    I bought the game less than a week ago. It works fine except this matter.
    If you don't have TANE then you need a First Class Ticket to download content from the DLS. You should be able to register your serial number which would make your TS2010 show alongside your name. There are other sites than the DLS for downloading content. jatws.org is one.

    Cheerio John

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •