.
Results 1 to 4 of 4

Thread: Disappearing Terrain

  1. #1
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    United States of America, Floatin' Along the Delaware River
    Posts
    7,369
    Blog Entries
    3
     

    Default Disappearing Terrain

    This is my route I'm building in TS2010. Note in the first pic, all the terrain is there (untextured, obviously.) In the after pic, all that's left is a blank baseboard. Any ideas?


    Before



    After

    I basically lost about 8-10 hours work since this terrain disappeared while working on another part of the route.
    Eat More Popsicles.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    "Chicago Area"
    Posts
    15,179
    Blog Entries
    18
     

    Default

    I just experienced this while looking at a route in Surveyor, but it resolved itself after a couple of minutes, are you certain it's "gone" for good?

  3. #3
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    United States of America, Floatin' Along the Delaware River
    Posts
    7,369
    Blog Entries
    3
     

    Default

    Yep, unfortunately. I even tried importing it into another installation; all gone. Mind you, it's not just a few sections that disappear temporarily from view either, but a whole section with all Transdem-formed terrain.
    Eat More Popsicles.

  4. #4

    Default

    You probably have checked this already, but just to be sure:
    Did you check if you used different sessions for this route or maybe switched a session to 'dont show'?
    Maybe the content is still there but either just hidden or in a different session.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •