.
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 29

Thread: Cajon Pass W.I.P.

  1. #1
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, Maryland
    Posts
    634
     

    Default Cajon Pass W.I.P.

    Hello again, since my old thread about this route seems to have dissappeared with the new Forum, I'm re-starting it

    Some pics




    Intel i7 950 Quad-core @ 3.2Ghz - 12GB ram - Nvidia EVGA GTX 1060 FTW+ 6GB, EVGA 600w power supply

  2. #2
    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Pee Pee Township, Ohio
    Posts
    570
     

    Default

    Pretty beast wridenour!

  3. #3
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    United States of America
    Posts
    209
     

    Default

    Keep the Good Work!!!
    Taken my train to South carolina Down the rail

  4. #4
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America
    Posts
    9
     

    Default

    Looking good so far. Just a question but do double stackers clear that powerline that goes over the track in the fourth picture? It's hard to tell from the angle of the picture but I just thought I'd bring that to your attention if you hadn't noticed.

  5. #5
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, California, Stallion Springs
    Posts
    2,421
     

    Default

    Quote Originally Posted by wridenour View Post
    Hello again, since my old thread about this route seems to have dissappeared with the new Forum, I'm re-starting it
    You mean this one?
    http://forums.auran.com/trainz/showt...Cajon-Pass-WIP

  6. #6
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, Maryland
    Posts
    634
     

    Default

    @ mso, great eye you have there! No, I didn't notice that. The power lines are too low.

    @bnsf50 I searched for half an hour for that and I couldn't find it!!! Oh well, whatever...lol
    Intel i7 950 Quad-core @ 3.2Ghz - 12GB ram - Nvidia EVGA GTX 1060 FTW+ 6GB, EVGA 600w power supply

  7. #7
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Hartland, WI, USA
    Posts
    216
     

    Default

    @bnsf50 I searched for half an hour for that and I couldn't find it!!! Oh well, whatever...lol
    You could have used the search bar
    Last edited by avguisaxtrainz; February 20th, 2012 at 05:33 PM. Reason: i did a oops


    "I may be an idiot, but I'm not stupid." -Dan Kelly

  8. #8
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, Maryland
    Posts
    634
     

    Default

    I did use the search bar...it didn't come up with anything
    Intel i7 950 Quad-core @ 3.2Ghz - 12GB ram - Nvidia EVGA GTX 1060 FTW+ 6GB, EVGA 600w power supply

  9. #9
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    United States of America
    Posts
    209
     

    Default

    Can I Help you With The Route? Wridenour
    Taken my train to South carolina Down the rail

  10. #10
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    United States of America, PA, Pittsburgh
    Posts
    3,648
    Blog Entries
    2
     

    Default

    You could have used the search bar
    yeah i also used the search bar to find my old thread, couldnt find diddly, oh wait i found it yesterday threw google on accident , not threw here.....that's sad, i even searched the title exactly.
    Last edited by jcalmx55; February 20th, 2012 at 07:45 PM.

  11. #11

    Default

    -I like the green textures.

    -Joe
    Intel I7 8700k, Asus Strix GTX 1070, 16gb 3000mhz Ram

  12. #12
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, Maryland
    Posts
    634
     

    Default

    Quote Originally Posted by socalwb909 View Post
    -I like the green textures.

    -Joe
    Yeah they're pretty sweet! I wonder who made them...

  13. #13
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    United States of America, Idaho
    Posts
    2,284
     

    Default

    Is there any chance this will be for TRS 2010?

  14. #14

    Default

    Quote Originally Posted by wridenour View Post
    Yeah they're pretty sweet! I wonder who made them...
    -lol, I take it, there one of my textures? Never would of guessed lol! I have upgraded all my textures, I should get those up!

    -Joe
    Intel I7 8700k, Asus Strix GTX 1070, 16gb 3000mhz Ram

  15. #15
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, Maryland
    Posts
    634
     

    Default

    Quote Originally Posted by Enzo1 View Post
    Is there any chance this will be for TRS 2010?
    I don't think so but maybe. I was originally doing it in TS10, but when I switched to TS12 it looked sooooo much beter that I don't know if I have the heart to backgrade it.

    @socalwb909, course they're your textures, your textures are the only ones I could find that look right! I don't know how you get the resolution on them to be so darn clear, but they're incedible.
    Intel i7 950 Quad-core @ 3.2Ghz - 12GB ram - Nvidia EVGA GTX 1060 FTW+ 6GB, EVGA 600w power supply

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •