.
Page 557 of 564 FirstFirst ... 57457507547555556557558559 ... LastLast
Results 8,341 to 8,355 of 8453

Thread: Show off your reskins!

  1. #8341
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, Michigan, Manchester
    Posts
    6,064
    Blog Entries
    27
     

    Default

    It shows up fine for me.
    ~Peter


    I do not provide support via PM.
    Now at a new location!
    www.americantrainz.com

  2. #8342
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Lost
    Posts
    1,914
    Blog Entries
    4
     

    Default

    Quote Originally Posted by PerRock View Post
    It shows up fine for me.
    Hey Peter, your screenshots do not appear for me on Chrome or Edge, however they do display on Firefox.

    Viewing the page source provides a link to the picture hosted at AmericanTrainz.com, and following the the link shows the picture. I'm not sure why your posts appear totally blank in the forum under Chromium.

    That is a pretty sweet looking Surfliner.

    Matt
    Last edited by epa; July 25th, 2021 at 08:02 PM.
    AMD Ryzen 5 5600X CPU, 3.7GHz
    PNY GTX 1070 GPU, 8GB GDDR5
    16 GB 3200Mhz DDR4 RAM
    1TB Samsung 970 EVO Plus NVMe SSD + 4TB HDD


  3. #8343
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, Michigan, Manchester
    Posts
    6,064
    Blog Entries
    27
     

    Default

    Mainly posting this as a test...

    Last edited by PerRock; July 26th, 2021 at 01:34 PM.
    ~Peter


    I do not provide support via PM.
    Now at a new location!
    www.americantrainz.com

  4. #8344
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Australia, VIC, Lilliput
    Posts
    4,162
     

    Default

    Well its a failure for me can not see any of your pics.

  5. #8345
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, Michagain, Berkley
    Posts
    5,788
    Blog Entries
    6
     

    Default

    It works in Explorer but not in Edge.

  6. #8346
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, New York, Albany
    Posts
    859
     

    Default

    Ok did some googling for a solution to the missing image issue PerRock is having. it turns out to be a setting in chrome meant to protect you. Basically you need to add https:/forums.auran.com to a list of websites allowed to show unsecure content on a secure site (the forums use https where the americantrainz.com site is http for the image urls). This is where I found this info:

    https://support.google.com/chrome/th...tml-page?hl=en

    Simply add aurans forums to the allowed site list and it will work.

    Cheers
    Walter

    Found that the above only helps in chrome on a PC. Android doesn't appear to have the same setting unfortunately.
    Last edited by whamm0; July 26th, 2021 at 09:29 AM.

  7. #8347
    Join Date
    May 2017
    Location
    United States of America
    Posts
    91
     

    Default

    Some appreciation of Amtrak's Heritage Fleet.

  8. #8348
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    United States of America
    Posts
    193
     

    Default

    Ohh man I love the way they look

  9. #8349
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, Georgia, Rocky Face
    Posts
    5,131
    Blog Entries
    39
     

    Default

    Quote Originally Posted by PerRock View Post
    Mainly posting this as a test...
    I can see it, but not the pictures you posted before it. I'm using Edge also.
    Owner of Freeman Locomotive Works.

  10. #8350
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    United States of America
    Posts
    82
     

    Default


  11. #8351
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    United States of America
    Posts
    75
     

    Default

    Nice, always like to see Texas Railroads represented.

  12. #8352
    Join Date
    May 2017
    Location
    United States of America
    Posts
    91
     

    Default

    I tried to take a good picture of all the unique cars I skinned for this, but in the end it amounted to 8/more screenshots, and I doubt I can post them all in one big dump lest I get the peeps here angry at me. So, instead here's this really crappy picture of the Amtrak 1993 Auto Train.


  13. #8353
    Join Date
    May 2017
    Location
    United States of America
    Posts
    91
     

    Default

    found a way to condense it.


    From top to bottom, left to right:

    1. 75ft Autorack Tabbed Sill blt. 1956 for CN, ex-auto-train; 80ft Autorack blt. 1976/77 for auto-train; 75ft Autorack Streamlined Sill blt. 1956 for CN, ex-auto-train
    2. Full 'Great Dome' Lounge blt. 1955 for GN, ex-BN; Dome Coach blt. 1954 for NP, ex-BN; 'Super Dome' Lounge blt. 1952 for MILW, ex-Tour Alaska, nee-CN
    3. Buffet blt. 1952 for PRR, ex-PC; Buffet blt. 1949 for CBQ, ex-BN; Table blt. 1960/64 for UP; Diner blt. 1949 for AWP, ex-SOU
    4. 10-6 Sleeper blt. 1949/50 for UP; 11DB Sleeper blt. 1956 for UP; 11DB Sleeper blt. 1952 for CBQ, ex-BN

    The entire train is 46 cars long (for the consist list I have), took me 8 hours and 2 game crashes to finish.

  14. #8354
    Join Date
    Oct 2020
    Location
    Dallas, Texas
    Posts
    438
     

    Default

    Quote Originally Posted by speedracer72 View Post
    Nice, always like to see Texas Railroads represented.
    Yes sir!
    I have family who grew up with the MKT. Great railroad.

  15. #8355
    Join Date
    Oct 2020
    Location
    Dallas, Texas
    Posts
    438
     

    Default

    An early prototype of my Rock Island F7A skins. Still needs some work (Fan and horn colors need to be changed, have to add a stripe, color needs to be darker, etc. Should be finished by tomorrow.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •