.
Results 1 to 4 of 4

Thread: Service Pack 2 slow install

  1. #1
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Israel
    Posts
    140
     

    Question Service Pack 2 slow install

    I downloaded SP2 that patches my 38599 build to 40040. I started to patch it an hour ago and it still didn't perform not even 10% of the patch. If it continues at that pace it's gonna take about 10 hours... Is that normal??

  2. #2
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United Kingdom, Cambridgeshire
    Posts
    3,670
     

    Default

    Yes it takes ages especially if you have a lot of content because it converts the content file formats. Just let it run and don't use the PC while its running if you can avoid doing so.

    Note: the progress bar is misleading, it will move quickly during later parts of the install.

    There are loads of posts on the forum about this if you want more detail just try a forum search..

    Cheers

    Chris

  3. #3
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United Kingdom
    Posts
    2,746
     

    Default

    Yes, I'm afraid so. In some cases it can take up to twenty-four hours. I think this is due to it updating assets as well as the program, and operations on the assets database take a very long time.

    John

  4. #4
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Israel
    Posts
    140
     

    Smile SP2 slow patching

    Thanks gentlemen. Let's wait...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •