.
Page 152 of 534 FirstFirst ... 52102142150151152153154162202252 ... LastLast
Results 2,266 to 2,280 of 8001

Thread: JointedRail stuff [screenshots/renders]

  1. #2266
    Join Date
    May 2010
    Location
    United States of America, CT, TORRINGTON
    Posts
    34
     

    Default

    Can some one tell me why the RBMN route is not finished










  2. #2267
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Afghanistan
    Posts
    162
     

    Default

    Really didn't know where to post this, but I really didn't want to start another thread. Anyways, I'm getting that red bug on the bottom right corner of the screen when I load up the Midwest Grain. This has only been happening since the v1.1 update. Here is the error. Also, I checked the asset shown below, the "Diamond Signal Controller," and nothing shows faulty.


  3. #2268
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, Washington State
    Posts
    1,139
     

    Default

    I think it was mentioned someplace it is a work in progress.
    T:ANE Build 94916
    TRS19 Platinum Build 111951

    Firefighterdan

  4. #2269
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, Pennsylvania, Allentown
    Posts
    1,221
     

    Default

    @Nathans- The blank areas are simply areas that are not completed in this version. The Reading and Northern is something that will be over the next few years something that will hopefully get bigger and bigger depending upon the creators time committment to the route. The area that is done thus far is scenic'd and you can see that from the map there where that is. He elected not to delete the unfinished boards since others may want to add to it themselves in the meantime.

    @conrail76- Make sure you have the latest signal fx library as well as the coronas and searchlight pack. These are in the freeware area of the site and were updated before the midwest grain release.

    JointedRail Customer Support

  5. #2270
    Join Date
    May 2010
    Location
    United States of America, CT, TORRINGTON
    Posts
    34
     

    Default

    thank you

  6. #2271
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    United States of America, Indiana, Indianapolis
    Posts
    463
     

    Default

    @conrail76- A note from Yutzk (Kevin) to me from the past. Make sure no signals or objects the route uses is open for edit. That will cause issues as well him and I have noticed.

  7. #2272
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    United States of America
    Posts
    19
     

    Default









    Just another day with some of my favorite EMD produced locos. Gotta wait for that e-check to clear before I can get my hands on them SD80MACs.
    Last edited by CarbonRevenge; January 20th, 2013 at 12:06 PM.

  8. #2273
    Join Date
    May 2010
    Location
    United States of America, CT, TORRINGTON
    Posts
    34
     

    Default

    nice pics

  9. #2274
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    United States of America
    Posts
    212
     

    Default

    Glad the Juice train pack is now on the site!!


  10. #2275
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    United States of America, North Carolina, Moyock
    Posts
    8
     

    Default

    Excuse me but i was wondering if the dash 9 norfolk southern will come with a Comfort cab and will they be done soon

  11. #2276
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    United States of America, Indiana, Indianapolis
    Posts
    463
     

    Default

    All the dash 9s will come with a proper cab it is what is taking them so long. These are words from Yutzk (Kevin) and NorfolkSouthern_37 (Justin Cornell) from JR. They`ve said it before. I figured I`d mention it for them.

  12. #2277
    Join Date
    May 2007
    Location
    United States of America, Southern VA
    Posts
    552
     

    Default

    @1316554-The NS units are getting a cab that only NS used so the guys cant use any of their previous work as a base. That is what is taking so long.

    @NS_37-Loving those EMDs. I tried several times to see 2012 but never got to before it was shipped overseas.



    Paul
    Norfolk Southern Virginia Division Expert & Railfan.

  13. #2278
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    United States of America
    Posts
    19
     

    Default

    Any of you guys know why there isn't numbers showing up on the plates or the side of my SD60M?



    I had a problem once I installed it where it was faulty and didn't work due to an incorrect version number and that allowed me to finally use it but then I don't know why the ARN isn't working or anything.

  14. #2279
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    United States of America
    Posts
    136
     

    Default

    Quote Originally Posted by CarbonRevenge View Post
    Any of you guys know why there isn't numbers showing up on the plates or the side of my SD60M?



    I had a problem once I installed it where it was faulty and didn't work due to an incorrect version number and that allowed me to finally use it but then I don't know why the ARN isn't working or anything.
    CarbonRevenge that will happen if you open any of JR's older equipment in CCP. Have you done that? if so delete them in CMP and re-install them if prompted replace all.
    Hope that helps ya,
    Zman27

  15. #2280
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    United States of America
    Posts
    19
     

    Default

    Quote Originally Posted by zman27 View Post
    CarbonRevenge that will happen if you open any of JR's older equipment in CCP. Have you done that? if so delete them in CMP and re-install them if prompted replace all.
    Hope that helps ya,
    Zman27
    That worked. Thank you.

    Now I can enjoy looking at that beast of an engine without getting irritated at the lack of numbering...

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •