.
Results 1 to 12 of 12

Thread: Gallery Glitch??

  1. #1
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Australia, Victoria
    Posts
    6,965
     

    Default Gallery Glitch??

    Whilst some images are obviously getting through to the gallery, for the last 18 hours or so I have been unable to upload. Everything appears 'normal' - log in > Add media > drag and drop > click > green thermometer does it's thing > screen returns to default > But the image doesn't appear. Yes, I know it's no longer 'instant', hasn't been for ages, but one assumes the delay has not recently been changed to exceed 18 hours....

    Anyone else similarly afflicted??

    Andy

  2. #2
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Australia, NSW, Sydney
    Posts
    9,081
    Blog Entries
    3
     

    Default

    Tried an upload a few days ago with the same result. But I have also noticed lately the same "slow down" in uploaded images appearing in the Gallery.

    I just checked and my upload attempt from a few days ago has still not appeared.
    Development: Trainz Plus - b117699, Win 10, 16GB, RTX 3060Ti
    Testing: Trainz Plus beta - b117669, Win 11, 16GB, RTX 3050Ti

  3. #3
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    USA Florida, Illinois and Virginia
    Posts
    1,464
    Blog Entries
    1
     

    Default

    I just tried it with TRS19 - 117009 using the in game 'Screenshot Review & Upload...' menu option. Sounds like you are using the Gallery webpage uploader, which may be the issue.

    Took 7 minutes to show up, works as expected in game.

    So it may be with the image you are trying to upload, and its not throwing you an error back.

    https://www.trainzportal.com/mytrain...post_id=324292
    If it's not broke, don't fix it.


  4. #4
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Australia, NSW, Sydney
    Posts
    9,081
    Blog Entries
    3
     

    Default

    Quote Originally Posted by Christopher824 View Post
    I just tried it with TRS19 - 117009 using the in game 'Screenshot Review & Upload...' menu option. Sounds like you are using the Gallery webpage uploader, which may be the issue.
    Correct. The image size was not an issue as I had scaled to a smaller size before attempting the manual upload.

    I will submit a bug report or Helpdesk ticket, whichever is more appropriate.

    EDIT: Helpdesk is not appropriate since they have set a few preconditions on assistance given, specifically

    2. We will assist users with problems related to orders, downloading, installation or access only.
    Last edited by pware; May 25th, 2022 at 05:42 AM.
    Development: Trainz Plus - b117699, Win 10, 16GB, RTX 3060Ti
    Testing: Trainz Plus beta - b117669, Win 11, 16GB, RTX 3050Ti

  5. #5
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    USA Florida, Illinois and Virginia
    Posts
    1,464
    Blog Entries
    1
     

    Default

    I tried uploading a few images from the web interface, and none showed up. The page may be non-functional due to the possibilty of exploiting it, which to me, seems like the best thing to do. Keeping it 'in game' would keep it cleaner.

    IMO, I would remove the Tab from the Gallery
    Last edited by Christopher824; May 25th, 2022 at 10:49 AM. Reason: spelling
    If it's not broke, don't fix it.


  6. #6
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Australia, Victoria
    Posts
    6,965
     

    Default

    Quote Originally Posted by Christopher824 View Post
    I tried uploading a few images from the web interface, and none showed up. The page may be non-functional due to the possibilty of exploiting it, which to me, seems like the best thing to do. Keeping it 'in game' would keep it cleaner.

    IMO, I would remove the Tab from the Gallery
    Except I edit all images before upload. If 'they' have changed something like this, is an announcement prior to a change too much to expect, or conversely if it is a glitch, surely 'Yep, we're on it' in a forum post is not too much to expect either.....

  7. #7
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, Massachusetts, Haverhill
    Posts
    31,774
     

    Default

    There have been issues with the DLC and TCCP server. I wonder if it's server-related overall and not necessarily a security "feature" that's causing this.
    John
    Trainz User Since: 12-2003
    Trainz User ID: 124863
    Trainz-PLUS: 117669

  8. #8
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Australia
    Posts
    3,850
    Blog Entries
    1
     

    Default

    Hi All
    I have asked our team to look into this, however it may take a little time as our team are very busy right now.

    Regards
    Zec Murphy

    Customer Support Rep
    N3V Games (Auran)

    *Please do not use Private Messages for support. Support can only be provided via the helpdesk, or via the forums.

  9. #9
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Australia, Victoria
    Posts
    6,965
     

    Default

    Thanks Zec

  10. #10
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Australia, NSW, Sydney
    Posts
    9,081
    Blog Entries
    3
     

    Default

    QA have replied to my bug report. They have confirmed that there is a problem and are looking into it.
    Development: Trainz Plus - b117699, Win 10, 16GB, RTX 3060Ti
    Testing: Trainz Plus beta - b117669, Win 11, 16GB, RTX 3050Ti

  11. #11
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Australia, Victoria
    Posts
    6,965
     

    Default

    Thanks for the update

  12. #12
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, IL, Peoria
    Posts
    580
    Blog Entries
    2
     

    Default

    Happened to me about an hour ago. Tried uploading an image and an hour or so later, nothing. Using the same drag and drop method as Dermmy.

    Toujours Prêt!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •