.
Results 1 to 7 of 7

Thread: Content Manager is insanely slow

  1. #1
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    United States of America, Beaver Pennsylvania
    Posts
    788
     

    Default Content Manager is insanely slow

    I have 601,330 assets installed, Assets.tdx is 159,638 kb, asset-cache.tdx is 730,461 KB.

    It takes 45 minutes for CM to load to Installed.

    When I try other options to use, I have to wait again.

    I tried to delete 5 files and waited 30 minutes and gave up.

    Very frustrating.
    TRS22+ 117540
    i7 6700K @ 4.0 ghrtz, nVidia 970
    I don't have a PhD, I have a DD214 - Freedom carries sacrifice

  2. #2
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, Massachusetts, Haverhill
    Posts
    31,483
     

    Default

    Is this SP5?

    It's a known issue according to Tony if it is. TRS22 is the same.
    John
    Trainz User Since: 12-2003
    Trainz User ID: 124863
    TRS2019/Trainz-PLUS: 114800
    TRS22 Beta tester

  3. #3
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    United States of America, Beaver Pennsylvania
    Posts
    788
     

    Default

    TRS22 is my new software.
    TRS22+ 117540
    i7 6700K @ 4.0 ghrtz, nVidia 970
    I don't have a PhD, I have a DD214 - Freedom carries sacrifice

  4. #4
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Australia, Qld
    Posts
    7,279
     

    Default

    It sounds like somehpthing is interfering with file access and things are timing out. My post about slow means 30 seconds to refresh not 30 minutes.

    check your av software, try and work out any other pattern. Try a fresh local data folder with no extra content and see how long that takes.
    Tony Hilliam

    Got questions about TRS19? Click here for TRS19 FAQs

    Looking for answers to in-game functionality? Click here for help

  5. #5
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    United States of America, Beaver Pennsylvania
    Posts
    788
     

    Default

    I don't understand what this means. "Try a fresh local data folder with no extra content and see how long that takes."
    TRS22+ 117540
    i7 6700K @ 4.0 ghrtz, nVidia 970
    I don't have a PhD, I have a DD214 - Freedom carries sacrifice

  6. #6
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    United States of America, Beaver Pennsylvania
    Posts
    788
     

    Default

    Well I found a better way. CM defaults to INSTALLED, I chose Download Station and they listed in a few seconds. So it appears the INSTALLED choice is the corrupt part.
    TRS22+ 117540
    i7 6700K @ 4.0 ghrtz, nVidia 970
    I don't have a PhD, I have a DD214 - Freedom carries sacrifice

  7. #7
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    United States of America, Beaver Pennsylvania
    Posts
    788
     

    Default

    All of my Filters work perfectly and quickly. I had a few missing items and just had to reload a few files. Everything works except INSTALLED filter is whacked.
    TRS22+ 117540
    i7 6700K @ 4.0 ghrtz, nVidia 970
    I don't have a PhD, I have a DD214 - Freedom carries sacrifice

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •