.
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20

Thread: So for the antelope the config file seams to be encrypted

  1. #16
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, Georgia, Rocky Face
    Posts
    5,252
    Blog Entries
    39
     

    Default

    Quote Originally Posted by 32RedFire View Post
    this is every error for the
    antelope cab
    It appears you deleted some texture files. Check the Recycle Bin to see if they're in there with the .fbx files. If they are, restore the texture files. They should be .tga files. They will have the same name as the files specified in the errors, but end in .tga instead of .texture or .texture.txt
    Owner of Freeman Locomotive Works.

  2. #17
    Join Date
    Aug 2021
    Location
    United States of America Santa Barbara Californian
    Posts
    67
    Blog Entries
    1
     

    Default

    i only found it wa flags.im.txt

  3. #18
    Join Date
    Aug 2021
    Location
    United States of America Santa Barbara Californian
    Posts
    67
    Blog Entries
    1
     

    Default

    oh oh ok i got it to work

  4. #19

    Default

    Hi everyone,

    If the config is ".chump", you have to revert the asset to original and the config returns to ".txt".

    Best regards.
    @micalement,

    Antoine.

  5. #20
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, Georgia, Rocky Face
    Posts
    5,252
    Blog Entries
    39
     

    Default

    Quote Originally Posted by nunez View Post
    Hi everyone,

    If the config is ".chump", you have to revert the asset to original and the config returns to ".txt".

    Best regards.
    Not in this case. It's because there are .fbx files included that need to be deleted.
    Owner of Freeman Locomotive Works.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •