.
Results 1 to 10 of 10

Thread: Some 'Built-In' Assets Now Marked As 'Packaged' Incorrectly VE236

  1. #1
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    USA Florida and Illinois
    Posts
    1,229
    Blog Entries
    1
     

    Default Some 'Built-In' Assets Now Marked As 'Packaged' Incorrectly VE236

    Trying to run a route package through the build machine and I'm gettin the 'VE236: Dependency asset was not available' error now with SP4, it was built-in prior, these are by vulcan;

    <kuid2:60238:37038:3> Track Green Invisible in Driver
    <kuid2:60238:37039:2> Track Red Invisible in Driver

    This now makes many assets that rely on them unuseable. I have routes published that use some, so I know this is not right. Maybe it's one of those things N3V has to adjust?
    If it's not broke, don't fix it.


  2. #2

    Default

    <kuid2:60238:37038:3> That version I have says installed from DLS in the latest build.
    <kuid2:60238:37039:2> May have been upgraded for DLC C&O Hinton.

  3. #3
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    United States of America, Illinois, Rockford
    Posts
    2,189
    Blog Entries
    2
     

    Default

    These are the only items on the DLS that are the latest:
    <kuid2:60238:37038:3> Track Green Invisible in Driver
    <kuid2:60238:37039:1> Track Red Invisible in Driver

    <kuid2:60238:37039:2> Track Red Invisible in Driver is nowhere to be found on the DLS so its more likely a DLC only item which can cause the TCCP to fail the package. Sometimes the TCCP builder gives false errors that requires the same package to be run through at least twice to get a successful build.

    Cheers

    NARM's site^

    My personal site: https://hiawathamr.weebly.com/​

  4. #4
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    USA Florida and Illinois
    Posts
    1,229
    Blog Entries
    1
     

    Default

    Quote Originally Posted by hiawathamr View Post
    These are the only items on the DLS that are the latest:
    <kuid2:60238:37038:3> Track Green Invisible in Driver
    <kuid2:60238:37039:1> Track Red Invisible in Driver

    <kuid2:60238:37039:2> Track Red Invisible in Driver is nowhere to be found on the DLS so its more likely a DLC only item which can cause the TCCP to fail the package. Sometimes the TCCP builder gives false errors that requires the same package to be run through at least twice to get a successful build.

    Cheers
    The Greeen track is on the DLS and fine, that was my mistake, also ran build twice. Red track still an issue.

    [ 816.tzarc ] <kuid2:60238:37039:1> Track Red Invisible in Driver is a dependency of <kuid2:60238:600087:2> Ship Lock, and many more of vulcan's assets, as well as several other creators assets, which are on the DLS. Your route Midwestern Rails uses the red track, My Chicago Museum route uses it on all the canal bridges, both of our routes built fine before. Here is the DLS link; https://www.auran.com/DLS/DLS_viewas...?AssetID=74959

    [ sc491f_4 ] <kuid2:60238:37039:2> Track Red Invisible in Driver <-- was built in, SP3 built-in passed TCCP, now packaged, not on DLS, now unsuable

    Here is another one that many other assets rely on.
    [ 868 ] <kuid:-25:1405> General Goods <-- was built in, SP3 built-in passed TCCP, now packaged, not on DLS, now unsuable
    This asset updated the status when this was put in by I think SP4 <kuid:661281:67529> TRS19 - New Builtin Content Set Package

    I'm going to finish the VE error list and might have some more. I thought I read somewhere on the forums when SP3 came out to give somebody a list of these assets so the status could be changed.
    If it's not broke, don't fix it.


  5. #5

    Default

    If you select download this version for the red track version 1 and then go into the route and delete missing assets the route and all assets that use it will revert to the older one.

  6. #6
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    USA Florida and Illinois
    Posts
    1,229
    Blog Entries
    1
     

    Default

    Quote Originally Posted by stagecoach View Post
    If you select download this version for the red track version 1 and then go into the route and delete missing assets the route and all assets that use it will revert to the older one.
    It will not download ver 1
    If it's not broke, don't fix it.


  7. #7

    Default

    Click on the version 2 asset and right-click on the list asset versions. Select version 1 and right-click and select download this version.

  8. #8
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    USA Florida and Illinois
    Posts
    1,229
    Blog Entries
    1
     

    Default

    Quote Originally Posted by stagecoach View Post
    Click on the version 2 asset and right-click on the list asset versions. Select version 1 and right-click and select download this version.
    It's greyed out, won't let me do it
    If it's not broke, don't fix it.


  9. #9
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    USA Florida and Illinois
    Posts
    1,229
    Blog Entries
    1
     

    Default

    Quote Originally Posted by Christopher824 View Post
    ...

    Here is another one that many other assets rely on.
    [ 868 ] <kuid:-25:1405> General Goods <-- was built in, SP3 built-in passed TCCP, now packaged, not on DLS, now unsuable
    This asset updated the status when this was put in by I think SP4 <kuid:661281:67529> TRS19 - New Builtin Content Set Package

    ...
    Update on the asset above, now back to 'built-in' status, passes TCCP. Thank You Somebody!
    If it's not broke, don't fix it.


  10. #10
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    United States of America, Illinois, Rockford
    Posts
    2,189
    Blog Entries
    2
     

    Default

    Deleted - misread things

    NARM's site^

    My personal site: https://hiawathamr.weebly.com/​

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •