.
Results 1 to 13 of 13

Thread: Copy schedule command

  1. #1
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Afghanistan, pennsylvania, philadelphia
    Posts
    796
    Blog Entries
    1
     

    Default Copy schedule command

    I’m having trouble in TRS2019 Platinum edition with the “copy schedule command”, I look in Content Manager and there’s no errors, but when I go to the driver command rule it’s not even there for me to select it, is there something I could be doing wrong, I got it from DLS and no issues came about

  2. #2
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Australia, NSW, Sydney
    Posts
    7,655
    Blog Entries
    3
     

    Default

    I just did a search of the DLS and could not find anything named "copy schedule command" or "copy schedule". Could you please supply the actual <kuid> of the asset?
    TRS19 Platinum Edition build 111951

  3. #3
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    South Africa, West Cape, Sedgefield
    Posts
    1,134
     

    Default

    Do you mean Copy Commands From ...? <kuid2:192081:1:7>

    Trevor

  4. #4
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Netherlands
    Posts
    384
     

    Default

    jamal read this thread
    Driver Order (auran.com)
    John and me have made a clear guide there how to use it

  5. #5
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Afghanistan, pennsylvania, philadelphia
    Posts
    796
    Blog Entries
    1
     

    Default

    Quote Originally Posted by pware View Post
    I just did a search of the DLS and could not find anything named "copy schedule command" or "copy schedule". Could you please supply the actual <kuid> of the asset?
    yep this is the one

  6. #6
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Australia, NSW, Sydney
    Posts
    7,655
    Blog Entries
    3
     

    Default

    Quote Originally Posted by jamal17 View Post
    yep this is the one

    Sorry to say that the above is not a <kuid> and, when I entered it into the search function of CM, it came up blank.
    TRS19 Platinum Edition build 111951

  7. #7

    Default

    <kuid2:192081:1:7> Copy Commands From built-in. TRS19 SP2

  8. #8
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Australia, NSW, Sydney
    Posts
    7,655
    Blog Entries
    3
     

    Default

    Quote Originally Posted by stagecoach View Post
    <kuid2:192081:1:7> Copy Commands From built-in. TRS19 SP2
    My SP3 CM says "Available for download".

    Downloaded, installed without any errors.

    It appeared in the "Driver Command Rule" and, when ticked, it also appears in the "Driver Setup Rule" and in the Driver Command menu.

    No problems here.
    TRS19 Platinum Edition build 111951

  9. #9

    Default

    Just looked and SP3 CM shows mine built-in still. This must be one reason why different people are getting different results when they run Trainz. The question N3V need to look at is why different people are getting different readings on assets installed. Why were mine built-in and yours available for download? when both versions are SP3 (111951)

  10. #10
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    New Zealand
    Posts
    3,313
     

    Default

    It is listed as built-in in my version of TRS19-Platinum, with <kuid2:154322:100244:13> 1S77 23.15 Kings Cross - Aberdeen. The Night Capitals listed as a dependant (and thus the likely culprit for its inclusion as a 'built-in').
    The Schedule Library by Brummfondel is also listed as a (built-in') dependant.
    Last edited by PC_Ace; May 13th, 2021 at 04:58 AM.

  11. #11
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Australia, NSW, Sydney
    Posts
    7,655
    Blog Entries
    3
     

    Default

    Quote Originally Posted by PC_Ace View Post
    It is listed as built-in in my version of TRS19-Platinum, with <kuid2:154322:100244:13> 1S77 23.15 Kings Cross - Aberdeen.
    I don't have that DLC installed on my system. So it could be classified as "built-in" when it comes as part of a DLC package, or "Available for download" for those that do not have it as part of a package. My theory so far.
    TRS19 Platinum Edition build 111951

  12. #12
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    New Zealand
    Posts
    3,313
     

    Default

    pware:
    So it could be classified as "built-in" when it comes as part of a DLC package, or "Available for download" for those that do not have it as part of a package.
    Yup. You got it! (Now look at the confusion this situation causes...)

  13. #13
    Join Date
    Oct 2018
    Location
    USA - North Carolina
    Posts
    1,803
     

    Default

    On my 111951 install <kuid2:192081:1:7> shows as "Installed from DLS" with a dependant as Port Loleta Session 7 Scrap Roundup (Pitkin) and also the Schedule Library Rule <kuid2:192081:12:5>

    On my 110491 install it shows as "Built-in"

    On my 110771 install it shows as "Available for download"
    Greg
    TRS19 gold/plus - SP2, Plus-111951, Plus Beta-112778
    WIN10 GTX 1060-6 Windforce
    - also OSX installs: iMac, MBP


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •