.
Results 1 to 5 of 5

Thread: Amtrak E60 Dependency And General Amtrak Trainz discussion.

  1. #1
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    United States of America
    Posts
    2
     

    Default Amtrak E60 Dependency And General Amtrak Trainz discussion.

    So i downloaded a new Amtrak train which is the good old E60 i have every single dependencies required but one UNKNOWN ASSET (T:ANE). I have the train from this website:
    http://drchoi21screationzstudio.weeb...0-content.html. I downloaded every dependency on that website... but can someone help me find the unknown dependency? i have its KUID here: kuid:566544:100447

  2. #2

    Default

    Here you go partner: http://nechorns.weebly.com/horn-downloads.html

    You're gonna want the HHP-8 K5LA hybrid.

  3. #3
    Join Date
    Dec 2020
    Location
    United States of America
    Posts
    3
     

    Default

    Quote Originally Posted by Amtrak338 View Post
    Here you go partner: http://nechorns.weebly.com/horn-downloads.html

    You're gonna want the HHP-8 K5LA hybrid.
    I downloaded it and it says it's faulty.

  4. #4

    Default

    Quote Originally Posted by sccbailey View Post
    I downloaded it and it says it's faulty.

    With the content manager edit the <kuid:566544:100447> Acela HHP-8 Hybrid K5LA, with the error:
    - <kuid:566544:100447> VE30: The tag 'image' in '0' refers to a nonexistent file: '../../../../../../users/greg and mark/pictures/amtrak stations/300px-downingtown_station_pennsylvania.jpg'.

    You have to look inside the config.tex for the following:
    thumbnails
    {
    0
    {
    image "../../../../../../Users/Greg and Mark/Pictures/amtrak stations/300px-Downingtown_Station_Pennsylvania.jpg"
    width 240
    height 180
    }
    }

    Change it to the following:
    thumbnails
    {
    0
    {
    image "thumbnail.jpg"
    width 240
    height 180
    }
    }

    Close, validate and submit edit and the error disappears.

  5. #5
    Join Date
    Dec 2020
    Location
    United States of America
    Posts
    3
     

    Default

    Quote Originally Posted by Frank_Dean View Post
    With the content manager edit the <kuid:566544:100447> Acela HHP-8 Hybrid K5LA, with the error:
    - <kuid:566544:100447> VE30: The tag 'image' in '0' refers to a nonexistent file: '../../../../../../users/greg and mark/pictures/amtrak stations/300px-downingtown_station_pennsylvania.jpg'.

    You have to look inside the config.tex for the following:
    thumbnails
    {
    0
    {
    image "../../../../../../Users/Greg and Mark/Pictures/amtrak stations/300px-Downingtown_Station_Pennsylvania.jpg"
    width 240
    height 180
    }
    }

    Change it to the following:
    thumbnails
    {
    0
    {
    image "thumbnail.jpg"
    width 240
    height 180
    }
    }

    Close, validate and submit edit and the error disappears.
    Worked! Thank you!
    Last edited by sccbailey; May 11th, 2021 at 04:17 PM.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •