.
Results 1 to 4 of 4

Thread: MKT GP40-2 from the USLW

  1. #1
    Join Date
    Dec 2019
    Location
    United States of America
    Posts
    14
     

    Default MKT GP40-2 from the USLW

    Hello, I'm having an issue with the USLW MKT GP40-2 (here's the link: Index of /content/downloads/files (archive.org) the asset is titled MKT GP40.cdp). it gives me the following errors:


    Error: Attachment point 'att' in 'dfan1' must be found in mesh 'mesh_body\body.im'.
    Error: The attachment point 'a.dfan1' must belong to the parent mesh of the effect (mesh=mesh_body\body.im).

    I am using trainz 12 sp1 build 57825.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, Massachusetts, Haverhill
    Posts
    28,979
     

    Default

    Open the config.txt file.

    Delete the line that contains the attachment point reference.

    For clarification, post the config.txt file here.
    John
    Trainz User Since: 12-2003
    Trainz User ID: 124863
    T:ANE Build: 94829
    TRS2019/Trainz-PLUS: 109641

  3. #3
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Germany
    Posts
    2,370
     

    Default

    That's probably a fan for the dynamic brale, which this locomotive doesn't have. delete the following lines from the file config.txt:
    Code:
          dfan1
          {
            kind                            "attachment"
            att                             "a.dfan1"
            default-mesh                    <kuid2:45324:85308:1>
          }
    Peter

  4. #4
    Join Date
    Dec 2019
    Location
    United States of America
    Posts
    14
     

    Default

    ok thank you. it works now.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •