.
Results 1 to 5 of 5

Thread: highland valley industries no sound

  1. #1

    Default highland valley industries no sound

    Downloaded the route. Populated it w rolling stock but no sound. Comments?

  2. #2
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Australia, NSW, Sydney
    Posts
    7,504
    Blog Entries
    3
     

    Default

    Some obvious questions, the answers to which where not clear in your very brief statement.

    1. Do you have the sound turned on (sorry but I always wanted to ask that one)?
    2. Is it only the Highland Valley route that has this problem?
    3. Have you checked the sound driver - Windows sometimes has a habit of hijacking the manufacturers sound driver after an upgrade?
    TRS19 Platinum Edition build 111951

  3. #3
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, Colorado, Colorado Springs
    Posts
    1,221
     

    Default

    If memory serves, Trainz gets the handle of the default audio output device. If you change it, you need to restart the program.
    I7-8700K
    1070Ti
    Z370
    PCIe SSD operation ( build)

  4. #4

    Default

    1Sound is on, youtube works
    2works fine on Kickstarter
    3see 1-2 above.
    Ive spent 2 days trying to dl this session Ill restart sim see if thats a fix.

  5. #5

    Default

    restart sim did the trick. many thanks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •