.
Results 1 to 5 of 5

Thread: Has anyone found a solution for this yet

  1. #1
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Australia, Victoria, Churchill
    Posts
    2,125
     

    Default Has anyone found a solution for this yet

    I have a rather BIG problem with a trackmark in SP2 after installing the Illawarra route to test it.

    I've done an extended DBR and checked in CM and trackmarks are marked as BASE, I really have run out of ideas this time. I recall seeing a post about this while trawling the forums whilst in hospital, but buggered if I can find it now.
    Hopefully there is a solution?
    I'm still building in SP1, but ideally would like to build in SP2 due to the better TurfFX interface
    cheers
    Graeme

  2. #2
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Netherlands
    Posts
    204
     

    Default

    hi Graeme,
    This only shows in Surveyor, when you open the Tracks menu then select the trackmarks tab?
    Can you make a screenshot when the trackmarks foldout is open? So we can see if there is an extra item.
    This is not the built-in Auran trackmark from (2001-2021)
    if you find the kuid, someone can fix it for you (i volunteer if its not payware or built-in)


    greetings GM

  3. #3
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Australia, Victoria, Churchill
    Posts
    2,125
     

    Default

    It appears to be a Ranger51 signal causing the problem. At least there is something to work with

    Now to see if I can fix it.
    cheers
    Graeme

  4. #4
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Australia, Smithfield S.A.
    Posts
    56
     

    Default

    G'day folks

    Maybe?

    Goto Tracks \ Add Trackmark \ Advanced.....

    keep covid save every-one

    Check to see if the 'radius' of the track-mark may have been set too high (500 max) ?

  5. #5
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Australia, NSW, Hornsby
    Posts
    208
     

    Default

    Just saw this in the Freeware section for Ranger51 signals. Maybe you will have an answer when this is available.
    Win 10 X64 - i7-8700 16Gb Ram GTX 1060 3Gb
    TRS19 Platinum Build 110491
    T:ANE Build 105930 (SP4)
    TMR17 Build 85470



Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •