.
Results 1 to 6 of 6

Thread: up ac4400 ex-cnw 67036737 ts 19

  1. #1
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, Florida, jacksonville
    Posts
    576
     

    Default up ac4400 ex-cnw 67036737 ts 19

    ve242 unable to load andimation file"ac4400cw_body/bell_take001.km" (file not found or is damaged)
    what does this mean and how to fix it? i have re-installed a couple and no sucess. is there a way to fix this problem?

  2. #2
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, Massachusetts, Haverhill
    Posts
    30,151
     

    Default

    John
    Trainz User Since: 12-2003
    Trainz User ID: 124863
    T:ANE Build: 94829
    TRS2019/Trainz-PLUS: 109641

  3. #3
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, Florida, jacksonville
    Posts
    576
     

    Default

    thanks JCitron. i downloaded the sp2 and lost this particular engine. i will look into the fix. it is 7 am and the grandchhldren are up and about

    MERRY CHRISTMAS to all you trainzers and a prosperous New Year

  4. #4
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, Florida, jacksonville
    Posts
    576
     

    Default

    i have gone to RR mods to get the fix for the up ac4400 patched. after a lengthy sign in i haven't found the ac 4400 locomotives listed at all. i have all the CSX motors band the up patched CNW and they are not listed with the other motors. any idea where they might be found?

  5. #5
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, Massachusetts, Haverhill
    Posts
    30,151
     

    Default

    Quote Originally Posted by EJB View Post
    i have gone to RR mods to get the fix for the up ac4400 patched. after a lengthy sign in i haven't found the ac 4400 locomotives listed at all. i have all the CSX motors band the up patched CNW and they are not listed with the other motors. any idea where they might be found?
    You need to contact Adam then for the update.
    John
    Trainz User Since: 12-2003
    Trainz User ID: 124863
    T:ANE Build: 94829
    TRS2019/Trainz-PLUS: 109641

  6. #6
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, Florida, jacksonville
    Posts
    576
     

    Default

    i haven't been able to get email for a while and for some reason i can't seem to log into their website. i have always had problems and may 1 out of 3 time i can finally get into the site. after finally getting in i couldn't find the ac4400 locomotives. not having email i won't be able to get the fix. i probably will not buy (too bad) anymore of there products do to the incredible log in scenario. i have all the CSX motors but for some reason the UP CNW patch won't work. rather than go thru this scenario and increase my blood pressure i will delete the engine. really don't need the problems
    thank you for the answer.
    ernest

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •