.
Results 1 to 3 of 3

Thread: CTD with JR's Latest SD35's Trainz Plus Beta 109641

  1. #1
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    United States of America
    Posts
    39
     

    Default CTD with JR's Latest SD35's Trainz Plus Beta 109641

    Greetings,

    I'm only starting to diagnosis the problem but these following 3 engines are causing delayed CTD (Crash to Desktop).

    (On multiple routes, I haven't tired a blank one yet).

    It can happen intermediately but seems to be 100% when two are on screen together. (Both were on the route when they where near.... CTD)

    I'm going to go look for updated drivers etc. But as I have other recent JR releases (SD40T, SD45, SD40-2a1 etc.) With no issue I am just seeing if others have had similar issues.

    <kuid2:45324:100392:1> SOU SD35
    <kuid2:45324:100391:1> Chessie SD35 (B&O)
    <kuid2:45324:100390:1> B&O SD35

    Thank you
    SD24B

  2. #2
    Join Date
    Aug 2008
    Location
    United States of America
    Posts
    39
     

    Default

    Follow up Test show's it doesn't happen on a blank route even with x20 of the models, Might be system related and these just push it a little two far.

  3. #3
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, Massachusetts, Haverhill
    Posts
    30,893
     

    Default

    It could be another asset or other assets somewhere on the route causing the crash. There are a couple of things to try.

    1) Run a delete missing assets on your route. That will remove junk and things will actually run a bit better.

    2) Do a database repair. At the Launcher, click on Developer and repair database. Note: This can take a few minutes or longer.
    John
    Trainz User Since: 12-2003
    Trainz User ID: 124863
    TRS2019/Trainz-PLUS: 114800
    TRS22 Beta tester

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •