.
Results 1 to 9 of 9

Thread: Surveyor Failed to Save

  1. #1
    Join Date
    May 2014
    Location
    United States of America, Wisconsin
    Posts
    199
    Blog Entries
    9
     

    Default Surveyor Failed to Save

    After some making some changes, but needing to make more changes, I figured it was time to save everything. But when I tried to save, I get this error message:

    I know I've seen the answer to this on the board, but I scanned titles of about 500 posts (yes, looked at 20 pages of titles) with no luck.

    Anyone with an answer will become the favorite person in my life (well at least for 15 seconds or so.
    Jeff
    Clairemont Industrial Park

  2. #2
    Join Date
    May 2013
    Location
    United States of America, Pennsylvania
    Posts
    378
     

    Default

    "well at least for 15 seconds or so."

    if you get me 20 its a deal

  3. #3
    Join Date
    May 2014
    Location
    United States of America, Wisconsin
    Posts
    199
    Blog Entries
    9
     

    Default

    Quote Originally Posted by kcwright_rm View Post
    "well at least for 15 seconds or so."

    if you get me 20 its a deal
    Solve it and I will make it 30 seconds
    Jeff
    Clairemont Industrial Park

  4. #4
    Join Date
    May 2013
    Location
    United States of America, Pennsylvania
    Posts
    378
     

    Default

    alright, well do your drives have at least 10 gig free on them?

  5. #5
    Join Date
    May 2014
    Location
    United States of America, Wisconsin
    Posts
    199
    Blog Entries
    9
     

    Default

    Quote Originally Posted by kcwright_rm View Post
    alright, well do your drives have at least 10 gig free on them?
    Yes, the application drive has 153 GB, and System Disc has 535GB
    Jeff
    Clairemont Industrial Park

  6. #6
    Join Date
    May 2013
    Location
    United States of America, Pennsylvania
    Posts
    378
     

    Default

    hmm, if you are running through steam, close the game, close steam in task manager, open steam, and once its done updating close steam and open the game again. If that doesn't work try a database rebuild

  7. #7
    Join Date
    May 2014
    Location
    United States of America, Wisconsin
    Posts
    199
    Blog Entries
    9
     

    Default

    I just closed the route. Reopened and started to redo what I lost. Oh well.
    Jeff
    Clairemont Industrial Park

  8. #8
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Australia, Victoria, Churchill
    Posts
    2,070
     

    Default

    I have only seen that when I have inadvertently had started Trainz twice
    Last edited by grazlash; October 31st, 2020 at 03:55 AM.

  9. #9
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Australia, South Australia, Christie Downs
    Posts
    1,834
     

    Default

    Usually if you go back and do a Save As again it will be ok.
    Cheers,
    Mike

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •