.
Results 1 to 2 of 2

Thread: TCCP Beta Testing - Cannot submit Final Eval Form

  1. #1
    Join Date
    Oct 2018
    Location
    USA - North Carolina
    Posts
    1,981
     

    Default TCCP Beta Testing - Cannot submit Final Eval Form

    Apologies if improper to post here-

    I've completed my first beta test using TCCP beta test system. I filled out the Final Evaluation Form making sure each and every field was answered. At the bottom of the form "Save" is highlighted and active but "Submit Form" button is inactive. Clicking "Save" merely takes me to the agreement page. When I return to the Final Eval Form nothing was saved. And again, even with all fields having data the "Submit Form" does not work. It remains "dim."
    TRS19: Std SP3, Plus SP2, Plus SP3, Plus Beta 114400; Tane SP4

  2. #2
    Join Date
    Oct 2018
    Location
    USA - North Carolina
    Posts
    1,981
     

    Default

    Update.. I've tested two other packs and the Final Eval worked fine. I have no idea why the first one would not work. I can say that the "save" did not save but instead took me to an agreement page. Subsequent forms worked as per next paragraph:

    For anyone interested: When done testing and the Final Eval Form is filled out click SAVE. The same page will refresh showing your saved data and the "Submit" (or whatever it says) should now be Active and available to submit the form.

    EDIT: TYPO- "should not be Active" corrected to "should now be Active"
    Last edited by 1611mac; August 27th, 2020 at 09:51 AM.
    TRS19: Std SP3, Plus SP2, Plus SP3, Plus Beta 114400; Tane SP4

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •