.
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18

Thread: TRS19 PE - Crash when opening a map

  1. #16
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, Massachusetts, Haverhill
    Posts
    27,191
     

    Default

    Quote Originally Posted by clam1952 View Post
    Turkey basters, ones with a rubber bulb on the end work very well for blowing dust!
    They do work if you have one. I used one of those once and my mum slapped me for taking it from the kitchen!
    John
    Trainz User Since: 12-2003
    Trainz User ID: 124863
    T:ANE Build: 94829
    TRS2019/Trainz-PLUS: 106618

  2. #17
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, Massachusetts, Haverhill
    Posts
    27,191
     

    Default

    Quote Originally Posted by rjbradley View Post
    An update to the CTD issue. When all of the performance settings are set to high/ultra and shadows are turned off or set to low, the route loads. As soon as shadows are set to medium or higher the route crashes to desktop every time. At least now I can avoid the root cause although having shadows does add a lot to the look of the route.
    This indicates that your video card probably doesn't have the capabilities to handle the increased graphics, or has a failing component on the board.
    John
    Trainz User Since: 12-2003
    Trainz User ID: 124863
    T:ANE Build: 94829
    TRS2019/Trainz-PLUS: 106618

  3. #18

    Default

    Shadows appear to be above all the largest burden on my video card. Having turned them off, even the densest areas of my routes are smooth with good frame rates.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •