.
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 41

Thread: Trainz Plus 2020 Q1 Release Candidate - 106618

  1. #1
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Australia, Qld
    Posts
    6,122
     

    Default Trainz Plus 2020 Q1 Release Candidate - 106618

    We've released an update for Trainz Plus Beta - 106291 to Trainz Plus RC - 106618.

    This version has assertions disabled and you can update using the Trainz Plus Beta stream.

    There is also a Mac version in the works.

    Subject to feedback this version will be released as the official "2020 Q1 Trainz Plus Update".

    Thanks to all our testers once again for your invaluable support.
    Tony Hilliam

    Got questions about TRS19? Click here for TRS19 FAQs

    Looking for answers to in-game functionality? Click here for help

  2. #2
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Crewe, Cheshire, UK
    Posts
    16,015
     

    Default

    Patched with no issues so far.
    Malc


  3. #3
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, Calif., Greenville
    Posts
    701
    Blog Entries
    1
     

    Default

    All Clear here,

    Dave
    This is NOT a Test, I hope!

  4. #4
    Join Date
    Oct 2018
    Location
    USA - North Carolina
    Posts
    1,198
     

    Default

    As info only...
    after patch had some asset issues (newer available, etc). I did a deep DBR and then everything was fine. Launched Ottertail-to_Castle Junction - Automatic Session - and had a Diesel Loco sitting all by itself in "nothing" but sky. Waited and waited and nothing else ever did appear. Exited game, relaunched the route and all worked fine. Some earlier runs of some of other routes (mostly driving with AI) worked fine. So after a very slight shaky start with one route/session everything seems fine.
    Win10: ASUS B450M-A/CSM, GTX 1060-6 Windforce
    TRS19 SP1(plus), 106618(plus), 106618(+beta)


  5. #5
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, Massachusetts, Haverhill
    Posts
    27,184
     

    Default

    I'll test when I get some time. The install and DBR have been successful.
    John
    Trainz User Since: 12-2003
    Trainz User ID: 124863
    T:ANE Build: 94829
    TRS2019/Trainz-PLUS: 106618

  6. #6
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, TN, Memphis
    Posts
    1,700
     

    Default

    Install went fine. First time I opened one of my routes I got a CTD. I restarted and opened the route again. Everything’s is now fine. Everything now working as expected.

  7. #7
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Spain, España, Barcelona
    Posts
    1,388
     

    Default

    Hello.

    Installation ok.

    Only:

    Code:
    188 assets - Installed, payware (not active)
    
    9 assets    - Built-in, Missing dependencies
                       <kuid2:45324:555201:1> <unknown asset> from build-in, missing dependencies
                       14 asset - Installed, payware (not active) from built-in, missing dependencies.
    
    1 asset      - base, missing dependencies <kuid:-3:10126> CoreStrings
                       <kuid:447264:1005> <Unknown location>
    
    18 asset     - built-in, Newer version available (not donwload available from DLS directly from "Donwload" option into the context menu)
                       Is needed open new CM windows with "List Assets Version" option into the context menu).
    Regards

    Manuel

  8. #8
    Join Date
    Oct 2018
    Location
    USA - North Carolina
    Posts
    1,198
     

    Default

    Quote Originally Posted by manweb View Post
    Hello.

    Code:
    188 assets - Installed, payware (not active)
    
    9 assets    - Built-in, Missing dependencies
                       <kuid2:45324:555201:1> <unknown asset> from build-in, missing dependencies
                       14 asset - Installed, payware (not active) from built-in, missing dependencies.
    
    1 asset      - base, missing dependencies <kuid:-3:10126> CoreStrings
                       <kuid:447264:1005> <Unknown location>
    
    18 asset     - built-in, Newer version available (not donwload available from DLS directly from "Donwload" option into the context menu)
                       Is needed open new CM windows with "List Assets Version" option into the context menu).
    Manuel
    Manuel, that's what I had. A deep DBR fixed all.
    Win10: ASUS B450M-A/CSM, GTX 1060-6 Windforce
    TRS19 SP1(plus), 106618(plus), 106618(+beta)


  9. #9
    Join Date
    Oct 2018
    Location
    USA - North Carolina
    Posts
    1,198
     

    Default

    C&O Hinton Division - Thurmond Empties
    I am unable to change camera view.
    - EVERY attempt to change camera results in a popup msg "camera change rejected"

    This same msg appears also in 105100 - So I'm not sure what this means.
    Last edited by 1611mac; March 30th, 2020 at 05:06 PM.
    Win10: ASUS B450M-A/CSM, GTX 1060-6 Windforce
    TRS19 SP1(plus), 106618(plus), 106618(+beta)


  10. #10
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    New Zealand
    Posts
    338
     

    Default

    Installed well and everything is looking and running good.

  11. #11
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    United States of America, Pennsylvania, Beaver
    Posts
    578
     

    Default

    No problems here. Going to check out new TFurx soon. Sure am glad the assertions quit showing the same thing each time no matter what route. Only part of beta testing that aggravates me. Pess ignore button and ALT RETURN to be back in full screen.
    TRS19 106618 - T:ANE 105957
    i7 6700K @ 4.0 ghrtz, nVidia 970
    I don't have a PhD, I have a DD214 - Freedom carries sacrifice

  12. #12
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Spain, España, Barcelona
    Posts
    1,388
     

    Default

    Hello

    Quote Originally Posted by 1611mac View Post
    Manuel, that's what I had. A deep DBR fixed all.
    Thanks Mac.

    How many times I must to do DBR's? I know the Database Repair (DBR) from Develover menu option.

    but sorry if I don't understand. what is "deep DBR"? Is the same?.

    I think I missed that class

    Could you help me?

    Thanks a lot for your help.

    regards

    Manuel

  13. #13
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Crewe, Cheshire, UK
    Posts
    16,015
     

    Default

    It's a full Database repair that takes a lot longer, activated by holding down ctrl and then pressing repair database.
    Malc


  14. #14
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Spain, España, Barcelona
    Posts
    1,388
     

    Default

    Ok Malc.

    Thankyou.

    Now I know it.

    Regards

  15. #15
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Australia, NSW, Dapto
    Posts
    1,522
     

    Default

    Downloaded and patched without any problems
    CFI A1120 Pharaoh Evo
    Intel Core I7 8700k
    Win10 64bit
    ASRock Fatility Z370 Gaming K6
    Nvidia GTX 1080ti 32gb 3200

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •