.
Results 1 to 6 of 6

Thread: Protrack NSWGR

  1. #1
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Australia
    Posts
    10
     

    Default Protrack NSWGR

    I have downloaded some 83 items labelled Protrack NSWGR but all of them show up in CM as modified,faulty. I have downloaded them through CM and individually from the DLS. I had them working in TANE. The ones I have downloaded are the TRS2019 versions.

    They seem to have missing meshes. Has anyone else had a problem with these?

  2. #2
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    Australia, Victoria, Churchill
    Posts
    1,800
     

    Default

    check 'out of date' assets. looks like library asset is not for the track version you have installed
    cheers
    Graeme

  3. #3
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Canberra, Australia
    Posts
    8,474
    Blog Entries
    30
     

    Default

    The ElStoko versions should be ok. The CRG had about 70 or so on our faulty assets list but they turned out to be fault free. We often get false positives and I suspect it was a temporary library reference problem. Make sure you have the most recent libraries.

    Paul


  4. #4
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Australia
    Posts
    10
     

    Default

    I re-built the database and now they show as "modified,faulty dependencies".

    The errors and warnings show entries like this -

    VE33: Alias mesh 'ballast-d-3.trainzmesh' not found in dependency <kuid:368725:49000>

    The config.txt has this table -

    kuid-table
    {
    1 <kuid:368725:49000>
    2 <kuid:368725:49056>
    3 <kuid:368725:49057>
    4 <kuid:368725:49001>
    5 <kuid:368725:49002>
    6 <kuid:368725:49013>
    7 <kuid:30501:100043>
    8 <kuid:30501:100050>
    }

    The last two kuids on the list do not appear on the DLS.

  5. #5
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Germany
    Posts
    2,242
     

    Default

    You should have installed the latest version <kuid2:368725:49000:11>, and delete all obsolete versions of the library.

    Peter

  6. #6
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Australia
    Posts
    10
     

    Default

    Thanks, everything installed correctly now.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •