.
Results 1 to 6 of 6

Thread: Bendorsey's Swing and Lift Bridges in TRS19

  1. #1
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brixton, London, England
    Posts
    2,893
     

    Default Bendorsey's Swing and Lift Bridges in TRS19

    Do Ben's swing and lift bridges work in TRS19? When I place Swing_Bridge_26 on my route I can still see the track when the bridge opens, so it's not invisible as it should be? Any ideas?

    Paul

  2. #2
    Join Date
    Jun 2016
    Location
    New Zealand
    Posts
    2,039
     

    Default

    Some of the swing bridges didn't use invisible track Paul so you will still see two rails spanning the gap when the bridge is open.
    Narcolepsy is not napping.

    HP XW8400 Xeon, Dual E5320 quad core CPUs, 16GB RAM, 1Tb SAS Hard drive, Nvidia GTX 960, Win 7.

  3. #3

    Default

    Check MSGSapper's thread in the freeware forums from this posting to the end. He is working on new/fixed swing and lift bridges for 2019:
    https://forums.auran.com/trainz/show...50#post1769550
    “We are all travelers in the wilderness of this world, and the best we can find in our travels is an honest friend.” ― R.L.S.

  4. #4

    Default

    Attach an invisible track to the bridge ends and then delete the track. You will be left with the bridge track invisible.

  5. #5
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Crewe, Cheshire, UK
    Posts
    15,260
     

    Default

    From a discussion on this in the CRG last year.

    Originally Posted by clam1952
    Looks to me as if someone, may not have been Ben but back when it was open house on repairs, just deleted the obsolete parts of the config without adding the required updated bits to replace the deleted ones.

    The one I looked at was just missing the track entry although it was in the kuid-table. For some reason if that's missing it was defaulting to track Oak or something like that when the design requires invisible track and not to use adjoining track, the track is part of the asset, if you add a visible track then you get the problem with the track remaining visible across the gap when the bridge is raised which seems to be one of the issues, AFAIK shouldn't need use adjoining track 0 as that's the default anyway.
    Malc


  6. #6
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Brixton, London, England
    Posts
    2,893
     

    Default

    Thanks for responses. I also came across this thread: https://forums.auran.com/trainz/show...rsey-s-Bridges

    Malc, I've tried your simple fix of revising build back down to 2.4 and adding "track <kuid:-10:137>" to the config. It worked until track was added - then there is solid track across the space again. Followed stagecoach's advice - worked well! (though you need to use some dummy bridge track to close the gap that's left at each end of the bridge.

    More power to msgsapper in his efforts to fix these bridges!

    Paul

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •