.
Results 1 to 7 of 7

Thread: Hinton Roundhouse

  1. #1
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    United Kingdom
    Posts
    107
     

    Question Hinton Roundhouse

    Anyone had the Hinton route up and running. I have a problem getting the train into its bay. The problem is the Roundhouse is butted up to an embankment and can’t find away to extend the trackmarker with invisible track. Any ideas.
    The other problem is a missing points leave, so it tells me but cant find it. Again any ideas
    I thought these routes were beta tested to iron out any anomaly’s but find bugs in are in other routes too.

  2. #2
    Join Date
    May 2009
    Location
    Australia, SA, Elizabeth
    Posts
    1,121
     

    Default

    Just tested it in TRS2019......turntable works fine. Tested all bays....could drive into and out with no problems.

    Where is the missing switch lever?

  3. #3
    Join Date
    Aug 2019
    Location
    United States of America, In Front Of My PC
    Posts
    170
     

    Default

    Are you driving using AI ?

    That could be the whole problem.
    I want all my performance sliders set to "Full"

  4. #4
    Join Date
    May 2009
    Location
    Australia, SA, Elizabeth
    Posts
    1,121
     

    Default

    Nope....manual. But I'll do the same test with AI and let you know.

  5. #5
    Join Date
    May 2009
    Location
    Australia, SA, Elizabeth
    Posts
    1,121
     

    Default

    Just did a quick test....no AI doesn't work for that....it is purely a manual turntable.

  6. #6
    Join Date
    May 2018
    Location
    Australia, NSW
    Posts
    304
     

    Default

    You didn't mention a problem with the turntable? I think what is being suggested is the AI can't back to the end, if you are trying to get them to park in the roundhouse. Also you still haven't said which lever is missing, or more specifically where. I have often used this route, but not the roundhouse, and could depend on engine size as well.

  7. #7
    Join Date
    Oct 2018
    Location
    USA - North Carolina
    Posts
    634
     

    Default

    Don't expect Tane sessions to work flawlessly in TRS19 even though they are "compatible." I've had several sessions (Payware and Freeware) not work properly (mostly signaling issues) and I've had fix something to get the session to work properly.

    You say the issue with the Hinton Roundhouse... don't know about that. But I can say that there is a session (New River Mining, I think) that called for a turnaround on the "T-turntable" but the 2-6-6-6 loco and tender were way too long to fit. However, you can set on the turntable with the loco end "hanging off" the front and the turntable will turn fine. When turning the loco it will turn/pass thru the mountainside but at least it works. Just pretend that you didn't just see two objects occupying the same same. Not sure about the other issue..

    What session are you running and verify where you are and what is happening.
    Last edited by 1611mac; September 23rd, 2019 at 06:28 AM.
    TRS19-100240, Plus-103369, Plus Beta-103443
    ASUS B450M-A/CSM, GTX 1060-6 Windforce, 224GB system SSD,
    1TB EVO SSD



Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •