.
Results 1 to 3 of 3

Thread: Error in Content Manager

  1. #1
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Czech Republic
    Posts
    15
     

    Default Error in Content Manager

    Hi,

    could someone tell me, what type is this error and how to fix it ?

    "TNIRenderPluginThread::ThreadCommandLoadAssetMesh >FAILED TO LOAD MESH <kuid:etc>"

    Thans for your tipsDunMir

  2. #2
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, Massachusetts, Haverhill
    Posts
    25,585
     

    Default

    Do you have the asset id (KUID) number and name of the asset associated with this error? That information is really helpful when answering questions about stuff like this.

    My hunch, however, says it's related to Speed Trees and is caused by loading older Speed Trees because the older Speed Trees, meant for TS12, are not compatible with T:ANE and up including TRS19.

    With that said, there is no way to repair the problem yourself, and all you can do is replace the trees, or shrubs with a version that is compatible. Unfortunately at the present time we can only replace the faulty assets manually so it means opening the route up for editing in Surveyor and manually replacing the missing trees. Once done, you then can run the Delete Missing Assets to remove the reference to the defective assets.
    John
    Trainz User Since: 12-2003
    Trainz User ID: 124863
    T:ANE Build: 94829
    TRS2019: 98592

  3. #3
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Czech Republic
    Posts
    15
     

    Default

    Hi, thanks a lot for your answer. You´re right, that error kuid is for tree. I think that could by this problem and thanks to you I´am now sure about it.

    Once again, thanks for your advice, your answer was really useful

    Thanks and have a nice day

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •