.
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 33 of 33

Thread: Dry Brook & Esopus Valley

  1. #31
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America
    Posts
    52
     

    Default

    Hey all, anyone have a problem with controls defaulting to the DCC setup when trying to resume a saved game? I always select realistic controls at the start of the activity, but if I save it, then go back into it, it's the DCC controls, with no option to change it to realistic.

    Anyone have any ideas on how to correct this? Is there a way to delete the DCC option from the game entirely?!?! Haha!

  2. #32
    Join Date
    Sep 2018
    Location
    United States of America
    Posts
    9
     

    Default

    Quote Originally Posted by maruffijd View Post
    Just for the sake of troubleshooting, after coupling to the stock, decouple about 4 or 5 units back and see if you can move then. I do this when I get stuck like this to see if the issue is actually loco or stock pull weight. One would be surprised at how much this is the case...
    So yes tried this last night and was able to get things rolling with all but the last hopper. So guess i'll run the scenario with what i can lol.

  3. #33
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    U S Del
    Posts
    1,947
    Blog Entries
    1
     

    Default





    Matt

    work hard, Play harder

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •