.
Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 108

Thread: Payware disabled?!

  1. #31
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Australia, Qld
    Posts
    6,122
     

    Default

    Good news - thanks for letting us know it's working.

    Quote Originally Posted by robd View Post
    Oh! You've had my money, I am the customer, and I can say what I want to regarding the the product and the provider! That's business!

    Rob.
    Technically on our forums you can't say what you want. There are limitations on what and how you can say things.

    All I am saying is that if you say things nicely, we're far happier, far more likely to respond positively, and your outcome and the outcome for others will be better in the end.
    Tony Hilliam

    Got questions about TRS19? Click here for TRS19 FAQs

    Looking for answers to in-game functionality? Click here for help

  2. #32

    Default

    Quote Originally Posted by Pendolino View Post
    Today, I received many angry complaints from Italian TRS19 users (I am not one of them, so far) about the Sebino Lake appearing as "Installed, Payware (Not Active)" after they installed build 100240.

    Since the route makes use of many assets commonly found on Italian railways (e.g. catenary), which are also marked as "Installed, Payware (Not Active)", build 100240 has wrecked nearly all Italian routes.

    Any ideas about a solution to this issue?
    I am adopting the JCitron solution and Sebino lake is turned on the installed list but work is in progress, so, I am waiting to redownload all the purchesed contents to see if, at the end, all the missing dependecies are newly found.
    Last edited by edo; May 1st, 2019 at 08:09 AM.

  3. #33
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    United States of America, Florida, WinterHaven
    Posts
    966
     

    Default

    i woke up today to work on my route and getting all the same problems listed above, payware not active, whats going on? I need to work on my route, this is not the first time it's happened to me, most the the payware i bought from the trainz store says not active. I am getting frustrated.trainz 19 build 100240. everything was fine up until today.
    Could someone please look into fixing this?
    Last edited by nugget2225; May 1st, 2019 at 08:40 AM.
    Windows 10 Pro 1903,Intel 8700k at 5.1ghz,gtx 1080 ti,
    32 gb ddr4 corsair 3200mhz, 480gb m.2 x2 with RD. Trainz build 100240

  4. #34
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, Massachusetts, Haverhill
    Posts
    27,159
     

    Default

    Quote Originally Posted by nugget2225 View Post
    i woke up today to work on my route and getting all the same problems listed above, payware not active, whats going on? I need to work on my route, this is not the first time it's happened to me, most the the payware i bought from the trainz store says not active. I am getting frustrated.trainz 19 build 100240. everything was fine up until today.
    Try logging out and logging back in by removing your username and password, closing, then going back in and reentering your login again.

    This will force the server to reconnect, and hopefully this will restore your content.
    John
    Trainz User Since: 12-2003
    Trainz User ID: 124863
    T:ANE Build: 94829
    TRS2019/Trainz-PLUS: 106618

  5. #35
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    United States of America, Florida, WinterHaven
    Posts
    966
     

    Default

    thank you for the suggestion, but it still did not work, i did a extended database repair as well. it has to be a problem on the server end, i have the gold membership and the u.s edition, i think that messed everything up, i just hope it's fixed soon. i had 8 hours for route building today.
    Windows 10 Pro 1903,Intel 8700k at 5.1ghz,gtx 1080 ti,
    32 gb ddr4 corsair 3200mhz, 480gb m.2 x2 with RD. Trainz build 100240

  6. #36
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, Massachusetts, Haverhill
    Posts
    27,159
     

    Default

    Quote Originally Posted by nugget2225 View Post
    thank you for the suggestion, but it still did not work, i did a extended database repair as well. it has to be a problem on the server end, i have the gold membership and the u.s edition, i think that messed everything up, i just hope it's fixed soon. i had 8 hours for route building today.
    Did you notice the Additional T:ANE assets for TRS19?

    Do a Download Purchased Items from the file and see if you get your parts. I just got a bunch of those today. Hmm....
    Last edited by JCitron; May 1st, 2019 at 10:46 AM.
    John
    Trainz User Since: 12-2003
    Trainz User ID: 124863
    T:ANE Build: 94829
    TRS2019/Trainz-PLUS: 106618

  7. #37
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    stuck in Folsom Prison, and time keeps draggin' on...
    Posts
    1,486
     

    Default

    Thanks Tony, I have been told the solution works fine and the Sebino is now running OK (along with all other previously wrecked Italian routes)
    Carlo "Pendolino" - TrainZItalia PRO Administrator

    UP fan 5,000 miles away from the nearest UP tracks

  8. #38
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    United States of America, Florida, WinterHaven
    Posts
    966
     

    Default

    Quote Originally Posted by JCitron View Post
    Did you notice the Additional T:ANE assets for TRS19?

    Do a Download Purchased Items from the file and see if you get your parts. I just got a bunch of those today. Hmm....
    I had already tried that as well, i put a ticket in as well. i also own alot of jointed rail content that says payware not active, even though i bought most from the jr website, their are still payware assets not activated. i guess i wait.
    Windows 10 Pro 1903,Intel 8700k at 5.1ghz,gtx 1080 ti,
    32 gb ddr4 corsair 3200mhz, 480gb m.2 x2 with RD. Trainz build 100240

  9. #39

    Default

    I solved the issue! I downloaded all the purchused contents and at the end have found 162 missing dependencies. After downloaded all the dependencies from DSL all the routes and sessions are OK!
    Last edited by edo; May 2nd, 2019 at 04:02 AM.

  10. #40
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Australia
    Posts
    727
     

    Default

    If anyone has assets listed as "Installed Payware (not active)" in Content Manager, please list the kuids in your post as it will help us determine why this might be.

    cheers,
    Paul

  11. #41
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    United States of America, Pennsylvania, Beaver
    Posts
    578
     

    Default

    Here is my list


    <kuid2:218873:1113:3> DIC Reefer Skins ARMN 1
    <kuid:186817:100393> Beer-Large Pallet of Falstaff Bottles
    <kuid2:218873:1098:1> DIC-Frozen orange juice
    <kuid:186817:100394> Beer-Large Pallet of Falstaff Minikegs
    <kuid2:218873:1066:1> DIC-Fish on ice
    <kuid2:218873:1116:3> DIC Reefer Skins ARMN 2
    <kuid2:218873:1117:3> DIC Reefer Skins CRYO
    <kuid2:218873:1107:1> DIC-Fish fillet
    <kuid2:218873:1063:1> DIC-Hochland-BP Corned Beef
    <kuid2:218873:1064:1> DIC-Hochland-SP Corned Beef
    <kuid2:218873:1061:3> DIC-J.T.Ripper mesh library
    <kuid2:218873:1073:1> DIC-Maple Leafs Food
    <kuid2:218873:1079:1> DIC-Meat Cow
    <kuid2:218873:1080:1> DIC-Meat Pig
    <kuid2:218873:1074:1> DIC-Pilgrims
    <kuid2:218873:1097:6> DIC-Reefer AMTK 1 (clean)
    <kuid2:218873:1060:3> DIC-Reefer ARMN 1 (clean)
    <kuid2:218873:1067:3> DIC-Reefer ARMN 1 (dirty)
    <kuid2:218873:1085:3> DIC-Reefer ARMN 1a (graffiti)
    <kuid2:218873:1083:3> DIC-Reefer ARMN 2 (clean)
    <kuid2:218873:1084:3> DIC-Reefer ARMN 2 (dirty)
    <kuid2:218873:1068:3> DIC-Reefer ARMN 2a (graffiti)
    <kuid2:218873:1069:3> DIC-Reefer ARMN 2b (graffiti)
    <kuid2:218873:1070:3> DIC-Reefer ARMN 2c (graffiti)
    <kuid2:218873:1071:3> DIC-Reefer ARMN 2d (graffiti)
    <kuid2:218873:1093:6> DIC-Reefer ARMN 3 (clean)
    <kuid2:218873:1096:6> DIC-Reefer BNFE 1 (clean)
    <kuid2:218873:1088:3> DIC-Reefer BNSF 1 (clean)
    <kuid2:218873:1090:3> DIC-Reefer BNSF 1 (dirty)
    <kuid2:218873:1089:3> DIC-Reefer BNSF 2 (clean)
    <kuid2:218873:1091:3> DIC-Reefer BNSF 2 (dirty)
    <kuid2:218873:1092:3> DIC-Reefer BNSF 2a (grafitti)
    <kuid2:218873:1081:3> DIC-Reefer CEFX (clean)
    <kuid2:218873:1082:3> DIC-Reefer CEFX (dirty)
    <kuid2:218873:1072:3> DIC-Reefer CEFX (graffiti)
    <kuid2:218873:1095:6> DIC-Reefer Chilled Express 1 (clean)
    <kuid2:218873:1114:3> DIC-Reefer CRYO
    <kuid2:218873:1115:3> DIC-Reefer CRYO - Protecting Today (graffiti)
    <kuid2:218873:1094:6> DIC-Reefer Southern Pacific 1 (clean)
    <kuid2:218873:1086:3> DIC-Reefer TILX (clean)
    <kuid2:218873:1087:3> DIC-Reefer TILX (dirty)
    <kuid2:218873:1118:3> DIC-Reefer Tropicana
    <kuid2:218873:1062:1> DIC-Ripperproducts
    <kuid2:218873:1075:1> DIC-Sanderson Farms
    <kuid2:218873:1076:1> DIC-Tyson Food
    <kuid2:218873:1078:2> DIC-Wheels2
    <kuid2:218873:1077:1> DIC-Wheels
    TRS19 106618 - T:ANE 105957
    i7 6700K @ 4.0 ghrtz, nVidia 970
    I don't have a PhD, I have a DD214 - Freedom carries sacrifice

  12. #42
    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Australia
    Posts
    727
     

    Default

    Account RJArtim has the DLC - "DIC-Reefer (Mechanical Refrigerator)" (simc:sc488) - assigned to it so it should just be a matter of loading the Launcher then clicking "File" -> "Download Purchased Items" and the DRM server will activate those kuids. Please try that and let me know.

  13. #43

    Default

    I just noticed this has happen to me as gold subscriber I downloaded the 5 new May content vault dlcs yesterday they installed and I had a play around no issues. Started TRS19 today an now all five are
    Installed Payware (not active) in cm. Tried the suggestions already mentioned here no change build is 100309 all existing routes/assets are fine.

    DLCs are
    CSX Transportation - EMD SD80MAC YN3

    Canadian Rocky Mountains - Columbia River Basin

    Shmmns Coil Transporter

    Trainz Route: Franklin Avenue Industrial

    Coal Country

    Edit: Items are shown as ACTIVE in view my content vault.

    Cheers Ocker
    Last edited by ocker333; May 2nd, 2019 at 03:32 AM.

  14. #44
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    United States of America, Ohio, Elyria
    Posts
    126
     

    Default

    Update on my Steam version, I did 2 database repairs back to back today, then added my gold sub dlc's. Everything
    looks like it straightened itself out so far. I do notice I have to do db repairs every other time I play 19 it seems, never
    any issues like that in Tane. I might just dump and reinstall 19.... Go fresh as it were.

    Clair
    An Equal Oppertunity Annoyer

  15. #45
    Join Date
    May 2012
    Location
    Netherlands
    Posts
    181
     

    Default

    Quote Originally Posted by headmonkeyboy View Post
    I might just dump and reinstall 19.... Go fresh as it were.

    Clair
    Wont help, yesterday I did a re install , and today a DLC which was active yesterday after that reinstall is suddenly inactive today, I changed nothing, just saved a route I am working on.

    Ron

    Edit: I have the exact same problem as Ocker333 and activating "Download purchased items" doesn't (re-) download anything

    Installed Payware (not active):

    <kuid:242881:100310>
    <kuid2:453099:100502:51>
    <kuid2:453099:100924:51>
    <kuid2:453099:100665:51>
    <kuid2:453099:100513:50>
    <kuid2:453099:100511:50>
    <kuid2:453099:100666:50>
    <kuid2:453099:100514:50>
    <kuid2:453099:100667:50>
    <kuid:123250:1123>
    <kuid2:453099:100515:50>
    <kuid:156765:100640>
    <kuid2:138785:2:1>
    <kuid2:103021:10102:2>
    <kuid:453099:100910>
    <kuid:453099:100911>
    <kuid:453099:100908>
    <kuid:453099:100909>
    <kuid:453099:100914>
    <kuid:453099:100915>
    <kuid2:212731:500103:2>
    <kuid:453099:100935>
    <kuid:453099:100032>
    <kuid2:103021:10103:2>
    <kuid2:212731:500104:1>
    <kuid:123250:100488>
    <kuid:453099:100931>
    <kuid2:103021:10100:1>
    <kuid2:212731:500112:1>
    <kuid2:212731:500105:1>
    <kuid2:212731:500111:1>
    <kuid2:212731:500100:2>
    <kuid2:212731:500101:3>
    <kuid2:212731:500109:3>
    <kuid2:212731:500108:1>
    <kuid2:212731:500102:1>
    <kuid:212731:500113>
    <kuid:212731:500116>
    <kuid:212731:500106>
    <kuid:212731:500115>
    <kuid:167975:32403>
    <kuid:167975:50101>
    <kuid:212731:500107>
    <kuid:212731:500114>
    <kuid:212731:501068>
    <kuid:212731:501060>
    <kuid:212731:501067>
    <kuid:212731:501064>
    <kuid2:212731:501063:1>
    <kuid2:212731:501069:1>
    <kuid2:212731:501061:1>
    <kuid2:212731:501065:1>
    <kuid2:212731:501062:1>
    Last edited by RW912; May 2nd, 2019 at 05:57 AM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •