.
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 21 of 21

Thread: TS19 cannot add driver commands in QuickDrive

  1. #16
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Slovenia
    Posts
    1,486
     

    Default

    Quote Originally Posted by JCitron View Post
    I agree it definitely did serve a purpose.

    Example:

    We have our selected commands we use all the time for our routes, but in the rare instances we need a one off command during an operating session, going out and grabbing that off-needed command on the fly is more than helpful.


    I agree too.

  2. #17
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, Tennessee, Bybee
    Posts
    53
     

    Default

    Tks for the help -maybe trs19 will come up with a patch hopefully-Tks again guys for the help

  3. #18
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Switzerland
    Posts
    1,005
     

    Default

    Quote Originally Posted by pitkin View Post
    I seem to have found a workaround, for what it's worth. Install a quickdrive command from TANE (I used the performance tweak one). That one seems to work along with the TS19 quickdrive rule, although I think you could delete the new one.
    The necessary asset might be <kuid:29305:100219> QuickDrive rule - Performace Tweak by oberstkraut found on the DLS.
    After installing it in TRS2019 and adding it in surveyor to the session you will find the "User Rules Menu / Quick Drive" on the top on the left side, by clicking the wrench-screwdriver symbol.

    Regards

    Swordfish

  4. #19
    Join Date
    Sep 2015
    Location
    New Zealand
    Posts
    71
     

    Default

    Quote Originally Posted by Swordfish View Post
    The necessary asset might be <kuid:29305:100219> QuickDrive rule - Performace Tweak by oberstkraut found on the DLS.
    After installing it in TRS2019 and adding it in surveyor to the session you will find the "User Rules Menu / Quick Drive" on the top on the left side, by clicking the wrench-screwdriver symbol.

    Regards

    Swordfish
    Thanks for this info, saved me repeating the question.

  5. #20
    Join Date
    Jun 2016
    Location
    New Zealand
    Posts
    2,574
     

    Default

    Yes I'm finding that change to be really annoying as well since I always forget to add commands to the session and only find out when I'm in Driver mode. BUT I'm trying to be good and and not grump and grumble about TS2019 anymore so I won't.
    Narcolepsy is not napping.



  6. #21
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United Kingdom
    Posts
    3,000
    Blog Entries
    2
     

    Default

    If you control + rh mouse click on the loco you will get a drop-down of available commands.
    John,
    (A bear of little brain)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •