.
Results 1 to 7 of 7

Thread: MY QRN/Aurizon locos have just gone faulty

  1. #1
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Australia, Queensland, Salisbury
    Posts
    57
     

    Default MY QRN/Aurizon locos have just gone faulty

    What's going on
    All my QRN/Aurizon locos are now showing faulty and they have disappeared from my layout. How do i fix this?

  2. #2
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Australia, New South Wales, Watanobbi
    Posts
    611
     

    Default

    What errors are reported?
    Cheers

    Ron

  3. #3
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Australia, Queensland, Salisbury
    Posts
    57
     

    Default

    ! <kuid2:184151:5555150:2> VE186: Material 'arc:fld:$(local)/hash-C3||kuid2 184151 5555150 2.tzarc|ldp_class_body**sct.m.tbumptex' is shared between multiple chunks in this asset but the material parameters conflict.

  4. #4
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Australia, New South Wales, Watanobbi
    Posts
    611
     

    Default

    Hi Ron,

    Sorry I don't have Tane installed anymore since moving to TRS2019 and it's error free in this version so hopefully someone may be able to assist further?
    Cheers

    Ron

  5. #5
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    New Caledonia
    Posts
    3,185
     

    Default

    Quote Originally Posted by revron View Post
    ! <kuid2:184151:5555150:2> VE186: Material 'arc:fld:$(local)/hash-C3||kuid2 184151 5555150 2.tzarc|ldp_class_body**sct.m.tbumptex' is shared between multiple chunks in this asset but the material parameters conflict.
    That is a build 3.5 asset. The error that is reported is not an error in build 3.5 assets. http://online.ts2009.com/mediaWiki/index.php/Help:VE186

    Are you sure it is an error and not a warning? Warnings can be ignored. If it is an error then there is something else happening, such as an attempt to upgrade the asset to a later build.

    edit/It appears the error is actually
    - <kuid2:184151:5555150:2> VE203: Bad sequence order in smoke0/start list. Each element must be greater than the last.
    Change
    Code:
    smoke0
    {
      attachment                            "a.smoke0"
      mode                                  "speed"
      color                                 10,10,10,80
      accel                                 0,0,-1.05
      start                                 0,0.1,0.1,0.1,0.2,0.3,0.4,0.6,1
    to

    Code:
    smoke0
    {
      attachment                            "a.smoke0"
      mode                                  "speed"
      color                                 10,10,10,80
      accel                                 0,0,-1.05
      start                                 0,0.1,0.2,0.3,0.4,0.5,0.6,0.7,1
    /edit
    Last edited by SailorDan; December 31st, 2018 at 09:16 PM.

  6. #6
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Australia, QLD, Redcliffe
    Posts
    3,027
     

    Default

    Quote Originally Posted by revron View Post
    What's going on
    All my QRN/Aurizon locos are now showing faulty and they have disappeared from my layout. How do i fix this?
    Sometimes doing a database rebuild can rectify any errors.

    Also, this may not help, but have you tried deleting the faulty assets, then reinstalling them.

    As a backup, first create a cdp file for each asset in a separate file, then do the delete and reinstall from the original source.

    Once okay, delete the cdp files.

    Good luck,
    Cheers,
    Roy

  7. #7
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Australia, Queensland, Salisbury
    Posts
    57
     

    Default

    Thank you SailorDan
    That worked
    God bless you
    ron

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •