.
Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 90

Thread: Beta Update 97556 to 97923 Now available

  1. #1
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Australia, Qld
    Posts
    6,122
     

    Default Beta Update 97556 to 97923 Now available

    Updates are now available using the "TRS19 Beta" stream for:

    PC 97556 to 97923 (1.1 GB)
    Mac 97557 to 97925 (1.1 GB)

    If you would like to also test the latest built-in content (Niddertalbahn and Canadian Rockies), please register your interest here (we'll do a bulk update to issue the content periodically over the weekend)

    Known issues:
    * Initial load of the main menu is slow (possibly several minutes)

    More info to follow...
    Last edited by Tony_Hilliam; November 16th, 2018 at 03:46 AM.
    Tony Hilliam

    Got questions about TRS19? Click here for TRS19 FAQs

    Looking for answers to in-game functionality? Click here for help

  2. #2
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Australia, Western Australia, Busselton
    Posts
    409
     

    Default

    G'Day,

    Downloaded and installed OK, database repair produced 657 Missing Dependencies, on checking most appear to be Payware (not active)

    Silvergull

  3. #3
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Canada, British Columbia
    Posts
    166
     

    Default

    Same problem here.

    I upped the ante by doing an extended DB Repair, and reset my username and PW in Trainz Settings. 860 installed payware, not active including common assets like Jointed Rail Train FX library.

    GLenn

  4. #4
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Australia, NSW, Sydney
    Posts
    6,730
    Blog Entries
    3
     

    Default

    Downloaded, installed and ran DB repair in about 10 minutes.

    216 built in assets with missing dependencies incl Tutorials 1 - 10.
    127 installed payware missing dependencies

    I did attempt a Revert to Original but no effect.
    TRS19 Platinum 105100 - TRS19 SP1 (standard) 105096 - TANE SP4 105766

  5. #5
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Australia, Qld
    Posts
    6,122
     

    Default

    Hmm.. try clicking File > Download Purchased Items or re-entering your username.

    I think it takes a little time to propogate the listing if left unaided.
    Tony Hilliam

    Got questions about TRS19? Click here for TRS19 FAQs

    Looking for answers to in-game functionality? Click here for help

  6. #6
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Australia, Qld
    Posts
    24
     

    Default

    Quote Originally Posted by PharmboyNorth View Post
    Same problem here.

    I upped the ante by doing an extended DB Repair, and reset my username and PW in Trainz Settings. 860 installed payware, not active including common assets like Jointed Rail Train FX library.

    GLenn
    Yup same issue here too.... 619 missing or not active..

  7. #7
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Australia, Qld
    Posts
    6,122
     

    Default

    It appears that it all depends which content set you have installed. We're running the "code" beta and the "content beta" so we've made some tweaks which shoule have things all set up correctly for both groups now.
    Last edited by Tony_Hilliam; November 16th, 2018 at 03:39 AM.
    Tony Hilliam

    Got questions about TRS19? Click here for TRS19 FAQs

    Looking for answers to in-game functionality? Click here for help

  8. #8
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Canada, British Columbia
    Posts
    166
     

    Default

    Aha!!

    There was a new version of a CSX payware loco waiting to be downloaded. Took several tries to get it to download properly but that seems to have fixed everything but poor old Therese who is now the lonely payware problem.

    Glenn

  9. #9
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Australia, Qld
    Posts
    6,122
     

    Default

    I think Therese was made redundant in the latest round of rail staff cuts.
    Tony Hilliam

    Got questions about TRS19? Click here for TRS19 FAQs

    Looking for answers to in-game functionality? Click here for help

  10. #10
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Australia, Qld
    Posts
    24
     

    Default

    All good now. Thank you Tony

  11. #11

    Default

    Any ties with the British prime minister?

  12. #12
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Australia, NSW, Sydney
    Posts
    6,730
    Blog Entries
    3
     

    Default

    All good here too!
    TRS19 Platinum 105100 - TRS19 SP1 (standard) 105096 - TANE SP4 105766

  13. #13
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    United Kingdom
    Posts
    183
     

    Default

    Download and install for Build 97923 proceeded smoothly. The lighting effects seem much improved and the background grid makes editing and development much easier on the eye!!

    Regards,

    Peter

  14. #14
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Spain, Espa˝a, Barcelona
    Posts
    1,388
     

    Default

    Hello

    Installed without changing settings and all good now, no missing deps, no faulty deps.

    Regards

  15. #15
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Spain, Espa˝a, Barcelona
    Posts
    1,388
     

    Default

    Quote Originally Posted by manweb View Post
    Hello

    Installed without changing settings and all good now, no missing deps, no faulty deps.

    Regards
    But...

    Enviroment loading, please wait

    More than 45 seconds to load, the the previous update only 5 to 10 seconds to load

    About Andi06 Superscript, don't work properly, the previous version works with script error and the new version, no script error but don't work with the bogey width option, in TANE SP3 works fine.
    Last edited by manweb; November 16th, 2018 at 07:42 AM. Reason: And more information

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •