.
Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 77

Thread: Pennsylvania & Berwind Content Pack

  1. #1
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Netherlands, Fryslân Boppe, Britsum City
    Posts
    960

    Default Pennsylvania & Berwind Content Pack

    Paid and recieved download links but all the downloads result in a 403 forbidden page.

    What goes wrong?

    ☼ ¿? ☼
    ASUS Z170-A, Intel I7 6700, 16GB, W7 Ultimate
    GTX970 4GB
    Z960-5.1, G19, G13, G930, Corsair Scimitar PRO, RailDriver
    TANE Dlx SP3

  2. #2
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, Massachusetts, Haverhill
    Posts
    23,676

    Default

    I have done the same and was just going to ask when I saw your post.

    I wonder if we're the first out of the gate and we beat the links before the content was uploaded.
    John
    Trainz User Since: 12-2003
    Trainz User ID: 124863
    TS12 Build: 61388
    T:ANE Build: 90955

  3. #3
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Netherlands, Fryslân Boppe, Britsum City
    Posts
    960

    Default

    That could be...

    Last edited by Richarde57; September 21st, 2018 at 11:19 AM.
    ASUS Z170-A, Intel I7 6700, 16GB, W7 Ultimate
    GTX970 4GB
    Z960-5.1, G19, G13, G930, Corsair Scimitar PRO, RailDriver
    TANE Dlx SP3

  4. #4
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Netherlands, Fryslân Boppe, Britsum City
    Posts
    960

    Default

    Post deleted.

    Problems with hoxa_botoxy not solved but they had nothing to do with this route.

    Last edited by Richarde57; September 21st, 2018 at 11:23 AM.

  5. #5
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    PA and TN
    Posts
    1,805
    Blog Entries
    1

    Default

    For the 403 Forbidden, just redownload the files now, things should be working fine as of right now. Was a file naming issue, but thats sorted.

  6. #6
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, Massachusetts, Haverhill
    Posts
    23,676

    Default

    Thank you Kevin. Will give it a try now.
    John
    Trainz User Since: 12-2003
    Trainz User ID: 124863
    TS12 Build: 61388
    T:ANE Build: 90955

  7. #7
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    PA and TN
    Posts
    1,805
    Blog Entries
    1

    Default

    Richard as far as your errors and missings, all content is either with the content pack, route or on the DLS. The assets you note faulty above i cant even get to do that considering I have the same kuid and version ( the :2) of that library asset for the grass you have open for edit and it shows no errors/warnings of any kind to me at all. Id attempt a revert or possibly deleting the Tb libraries and downloading/reinstalling the latest associated with the Forest and Grass pieces to see if that does the trick. Also possibly try hitting the list asset versions for the library file and delete the :2 and install the :1 to see if it fixes your issue.

    I do also see however that you have :1 versions of some of the assets themselves ( not the libraries) so it may be worth a shot first to right click on the affected files and select Download to grab possibly new versions from the DLS that would match up with the :2 libraries.

  8. #8
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Netherlands, Fryslân Boppe, Britsum City
    Posts
    960

    Default

    Route looks better now as I installed now all the downloaded files. (and that install took a loooooong time)

    The grass assets I'll try to fix the way you say.

    Thanks

    ASUS Z170-A, Intel I7 6700, 16GB, W7 Ultimate
    GTX970 4GB
    Z960-5.1, G19, G13, G930, Corsair Scimitar PRO, RailDriver
    TANE Dlx SP3

  9. #9
    Join Date
    May 2010
    Location
    Earth, Solar System, Milky Way, Virgo Cluster, Laniakea Supercluster, Universe
    Posts
    245

    Default

    I've been trying to get the route downloaded but I cant seem to get the buildings, its always interrupted. I'm not a computer wiz but I'm also not aware of any download caps that would be in place. It always seems to stop at 988 MB downloaded and then says "download interrupted". I have no programs running in the background and I got the route and scenery just fine. Any thoughts?

  10. #10
    Join Date
    May 2010
    Location
    Earth, Solar System, Milky Way, Virgo Cluster, Laniakea Supercluster, Universe
    Posts
    245

    Default

    EDIT: It finally worked. whatever it was the issue seems to have cleared.

  11. #11
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, Massachusetts, Haverhill
    Posts
    23,676

    Default

    After installing the package, I'm still missing the following assets by 22alpha:

    <kuid:175455:101574>
    <kuid:175455:200150>
    <kuid:175455:200464>
    <kuid:175455:101546>
    <kuid:175455:101684>
    <kuid:175455:200155>
    John
    Trainz User Since: 12-2003
    Trainz User ID: 124863
    TS12 Build: 61388
    T:ANE Build: 90955

  12. #12
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, newyork, monticello
    Posts
    210

    Default

    I got this missing. The content pack install no problem.

    <kuid:175455:101638>
    <kuid:175455:101574>
    <kuid2:124017:20110:4>
    <kuid:506034:646243>
    <kuid:506034:646235>
    <kuid:175455:200155>
    <kuid:175455:100969>
    <kuid:506034:646249>
    <kuid:175455:101546>
    <kuid:506034:646250>
    <kuid:175455:200101>
    <kuid:175455:101304>
    <kuid:506034:646264>
    <kuid:506034:646237>
    <kuid:175455:101597>
    <kuid:175455:200150>
    <kuid2:127320:100630:1>
    <kuid:506034:646256>
    <kuid:506034:646234>
    <kuid:506034:646262>
    <kuid:175455:101558>
    <kuid:106916:10471>
    <kuid:506034:656237>
    <kuid2:127320:100621:1>
    <kuid:506034:646261>
    <kuid:106916:10463>
    <kuid:506034:646259>
    <kuid:506034:646240>
    <kuid:506034:646263>
    <kuid:175455:101444>
    <kuid:506034:646236>
    <kuid:506034:646238>
    <kuid2:348207:101705:1>
    <kuid:506034:646244>
    <kuid:175455:100689>
    <kuid:175455:101684>
    <kuid:175455:200464>
    David- Ex UPRR CONDUCTOR- ENGINEER

  13. #13
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    France
    Posts
    1,277

    Default

    Installed, no missing or faulty dependencies.

  14. #14

    Default

    It looks like you guys might be missing one or more of the content packs for the route. Make sure you download the Buildings and Scenery from the links below the thumbnails.




    -Joe


  15. #15
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    PA and TN
    Posts
    1,805
    Blog Entries
    1

    Default

    Just in case thats missed its also in the sessions extras cdp file in the content pack as well.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •