.
Results 1 to 3 of 3

Thread: 2 error questions for TANE

  1. #1
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    New Jersey, Mine Hill
    Posts
    2,325
    Blog Entries
    1

    Default 2 error questions for TANE

    First concerns the freeware Amtrak F7 A/B set. In TANE the following errors pops up:
    VE65: The *texture.txt file is missing for texture resource 'mesh_art/mesh_icon 512 texture
    VE65: The *texture.txt file is missing for texture resource 'mesh_art/mesh_icon texture

    Second concerns the CC&W MOW Bay Window Caboose from the CC&W pack:
    VE170: Failed to open compiled texture 'mesh_body/generator.texture' for 'arc:fld:$(local)/hash-3C||kuid 348207 101069.tzarc|'


    VE165: Texture 'mesh_body/generator.texture' is missing or could not be loaded in mesh 'mesh_body/body_b.im', material 'generator.m.onetex'.

    VE165: Texture 'mesh_body/generator.texture' is missing or could not be loaded in mesh 'mesh_body/body_a.im', material 'generator.m.onetex'.

    Any assistance in correcting these error will be greatly appreciated
    "My wife says that if I buy one more train, she is going to leave me. I'm going to miss her."

  2. #2

    Default

    Sorry for the bump, but I'm having this same problem with the Amtrak F7s. Is there a fix?

  3. #3
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    New Caledonia
    Posts
    2,475

    Default

    Quote Originally Posted by HPoz54 View Post
    Sorry for the bump, but I'm having this same problem with the Amtrak F7s. Is there a fix?
    https://en.wikibooks.org/wiki/Trainz...ure_name>'.
    If you need further assistance with the actual repair you will need to provide the detail of the images etc as described at that link.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •