.
Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 90

Thread: Monongahela & Western Pennsylvania

  1. #46
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Canada,East Coast,Pothole Province,Tourist Island
    Posts
    393
     

    Default

    I am still missing these kuid's:

    Kuid:506034:759016

    Kuid:506034:759020

    Kuid2:45324:25500:1

    kuid2:45324:28250:1

    kuid:156765:100441

    I did download the extras pack and the dependency's pack,I even re-downloaded them again,and yet still missing these... I would like to have all the dependency's first before I try the route so I see it in it's full potential.
    Duct tape can't fix stupid. But it CAN muffle the sound.

  2. #47
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    PA and TN
    Posts
    1,890
    Blog Entries
    1
     

    Default

    And you are 100 percent sure you didnt leave something Open for Edit along the way?

    Ive added the 5 above into the extra as needed.cdp file thats in there, redownload that and reinstall it and it should take care of things for you and the few above you as well. it also contains the PPLX hopper you need too just in case.

  3. #48
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Canada,East Coast,Pothole Province,Tourist Island
    Posts
    393
     

    Default

    Okay,I will try re-downloading to see if that fixes it.

    EDIT:All dependency's are there now,nothing open for edit on the route,and it's really nice. All is resolved now.



    I also like the names of some of the signs on this section of the route...




    Especially this one...

    Last edited by RailFan500CA; July 2nd, 2018 at 07:09 PM.
    Duct tape can't fix stupid. But it CAN muffle the sound.

  4. #49
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    New Zealand
    Posts
    361
     

    Default

    Quote Originally Posted by jointedrail View Post
    More than likely that is it yes that you are missing part of the bridge for.

    Both of these are error free in TANE Build 90945, the signals from the person above and the bridge. I would revert the bridge to original as it also looks to be a built in in some versions, that should take care of the faulty.

    N820RS if you cant get the asset your needing which is in the pack send us a support ticket and we'll send you the file even though i know that is in the dependencies file.
    I just had the bridge problem to fix and it's all fixed now by reverting to original. Thank you and great route

  5. #50
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    United States of America
    Posts
    6
     

    Default

    Quote Originally Posted by jointedrail View Post
    And you are 100 percent sure you didnt leave something Open for Edit along the way?

    Ive added the 5 above into the extra as needed.cdp file thats in there, redownload that and reinstall it and it should take care of things for you and the few above you as well. it also contains the PPLX hopper you need too just in case.
    This solved my PRR Signals but still the bridge is in error. I have re installed everything 4 times and even went as far to re install Trainz. Reformatted computer for unrelated problems. Nothing is open for edit and here is what the bridge shows in the View Errors log. Apologies for my computer or me in some error on this.


    [IMG][/IMG]

  6. #51
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    New Zealand
    Posts
    361
     

    Default

    Quote Originally Posted by N820RS View Post
    This solved my PRR Signals but still the bridge is in error. I have re installed everything 4 times and even went as far to re install Trainz. Reformatted computer for unrelated problems. Nothing is open for edit and here is what the bridge shows in the View Errors log. Apologies for my computer or me in some error on this.


    [IMG][/IMG]
    I had that problem at one stage. I clicked on each one and converted to original. Only one of them is the right one (I just can't remember which one) and then they will all disappear. I hope that makes sense.

  7. #52
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Australia, NSW, Stuarts Point
    Posts
    1,210
     

    Default

    This route is awesome. Well done guys.

    Firstly, I'd like to call out the lack of "speed trees"... the way you guys make your routes my functionality is exceptional with smooth operations. Personally I think they look better and are well suited anyway.

    Secondly, I love how your route builders create a "scene"... ie whether it's a rustic old barrel in just the right place, lineside rails, circuit boxes, etc. Just those little details here and there, but it's not overdone or overcluttered. 10 out of 10 guys.

    Having a ball with both Tidewater and Monongahela & Western Pennsylvania at the moment.
    Last edited by Forest_Runner; July 3rd, 2018 at 04:48 AM.

  8. #53
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    New Zealand
    Posts
    361
     

    Default

    Quote Originally Posted by Forest_Runner View Post
    This route is awesome. Well done guys.

    Firstly, I'd like to call out the lack of "speed trees"... the way you guys make your routes my functionality is exceptional with smooth operations. Personally I think they look better and are well suited anyway.

    Secondly, I love how your route builders create a "scene"... ie whether it's a rustic old barrel in just the right place, lineside rails, circuit boxes, etc. Just those little details here and there, but it's not overdone or overcluttered. 10 out of 10 guys.

    Having a ball with both Tidewater and Monongahela & Western Pennsylvania at the moment.
    I completely agree

  9. #54
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    PA and TN
    Posts
    1,890
    Blog Entries
    1
     

    Default

    If the bridge is causing you problems right click on it and revert to original as some have mentioned, this will fix things for you.

  10. #55
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    United States of America
    Posts
    6
     

    Default

    Tried clicking all of them to revert and nothing. Could it have anything to do with runnin Trainz from Steam? I am using 90959 from Steam. Didn't know if maybe there is something conflicting between the Steam version and the stand alone version.

  11. #56
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    PA and TN
    Posts
    1,890
    Blog Entries
    1
     

    Default

    It may be, we don't test with a Steam build but it wouldn't be the first time one Build is off from another for some odd reason.

    Reverting that asset should fix the issue in question though in a normal TANE Build. Its a built in item too so possibly try right clicking on the asset in question, click list asset versions, and then if there is several in there ( and one not showing faulty) delete the faulty one and download the other one if it shows Available for Download. If it shows already installed it should be fine as well then.

    Not sure why you have other bits that are showing faulty dependencies either,you may require some reverting on dependencies of those sessions as well.

    Also since you don't show it make sure you have NO Open for Edit items as well, that could also cause problems.

  12. #57
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    United States of America, Pennsylvania, Beaver
    Posts
    581
     

    Default

    I am using Steam. After the update of the extra file and reverting the bridge to orignal all works as it should. I only had 2 problems. The NS sign thingy and the bridge.
    TRS19 106618 - T:ANE 105957
    i7 6700K @ 4.0 ghrtz, nVidia 970
    I don't have a PhD, I have a DD214 - Freedom carries sacrifice

  13. #58
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    United States of America
    Posts
    6
     

    Default

    Quote Originally Posted by jointedrail View Post
    It may be, we don't test with a Steam build but it wouldn't be the first time one Build is off from another for some odd reason.

    Reverting that asset should fix the issue in question though in a normal TANE Build. Its a built in item too so possibly try right clicking on the asset in question, click list asset versions, and then if there is several in there ( and one not showing faulty) delete the faulty one and download the other one if it shows Available for Download. If it shows already installed it should be fine as well then.

    Not sure why you have other bits that are showing faulty dependencies either,you may require some reverting on dependencies of those sessions as well.

    Also since you don't show it make sure you have NO Open for Edit items as well, that could also cause problems.
    Listing the Assets and deleting the faulty one (there were two) has solved my problem. Thanks again!

  14. #59
    Join Date
    Aug 2015
    Location
    United States of America, Ohio, Columbus
    Posts
    126
     

    Default

    <kuid2:45324:555100:13> is missing for me.
    Delaware County Railfan on Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCoi..._as=subscriber

  15. #60
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    PA and TN
    Posts
    1,890
    Blog Entries
    1
     

    Default

    Quote Originally Posted by JoeyGig View Post
    <kuid2:45324:555100:13> is missing for me.
    http://jointedrail.com/product/signal-fx-library/

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •