.
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 33 of 33

Thread: USLW Is gone

  1. #31
    Join Date
    May 2012
    Location
    United States of America
    Posts
    229

    Default

    @tm05,

    The picture next to your name is called your avatar. You set that by going to settings at the top of the forum page. Then you go to "My Settings" on the left side of the screen. You will see "edit avatar" Click on that, and follow the instructions. I took a quick look through the selections available, but did not see a T1. If that is not available, make another choice. That will then show up by your name.

    Bob

  2. #32
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, NJ
    Posts
    1,997

    Default

    I'm late checking in on this thread but thanks to ConrailFan76 I managed to retrieve my route (Sherman Mountain RR) from the site. It's a old route but I think it was my first route that I ever uploaded. Thanks for the link.
    pop pop

  3. #33
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    United States of America, PA
    Posts
    917

    Default

    I'm late to the game as well, having found this thread while searching to see if anyone has reported that both the USLW website and the RRMods website seem to have been hacked. When trying to access either page, I get redirected to some other site, and in the case of the USLW site, I get a popup message about my windows being corrupt, and having a limited amount of time to correct the issue .. likely Ransomeware, or some other malware.

    Hopefully, some of the content can find a new home elsewhere, someday.
    USER ERROR. Please uninstall Trainz and resume thinking it wasn't your fault. Thank you.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •