.
Results 1 to 7 of 7

Thread: Support for T2S2009/2010

  1. #1

    Default Support for T2S2009/2010

    So I dont know if anyone from the Jointed rail team can help me out, but I am working with TRS2009 as its the only thing my PC can handle at the moment as far as I know...
    Anyway I logged in to the Jointed Rail website and dug up my previous purchases for that game but when I install the locomotives I get a bunch of missing dependencies.
    The locomotive is movin'... but nobody is in the cab

  2. #2
    Join Date
    Jun 2016
    Location
    Hauts-de-Seine 92, Île-de-France
    Posts
    1,198

    Default

    JR content are from TS12 build 61388 to T:ANE but the missing deps are on the DEPENDENCIES section


    2018 - Début de fin des Z2N

  3. #3

    Default

    Not the ones I need... I have already searched the entire site and have come up empty handed.
    The locomotive is movin'... but nobody is in the cab

  4. #4
    Join Date
    Jun 2016
    Location
    Hauts-de-Seine 92, Île-de-France
    Posts
    1,198

    Default

    Then tell us the kuids here


    2018 - Début de fin des Z2N

  5. #5

    Default

    I may have fixed or replaced some of the missing dependencies, but they have never loaded in properly, now they just appear black with no other colors other than the numbers running the auto number system.
    The locomotive is movin'... but nobody is in the cab

  6. #6
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, Massachusetts, Haverhill
    Posts
    22,744

    Default

    Quote Originally Posted by n-scaler View Post
    I may have fixed or replaced some of the missing dependencies, but they have never loaded in properly, now they just appear black with no other colors other than the numbers running the auto number system.
    Ensure you don't have compress textures checked in Content Manager. Going from memory, this is under the Misc settings in CM.

    If it is checked uncheck that option, and open the assets for editing and resubmit them.

    That should fix that problem.
    John
    Trainz User Since: 12-2003
    Trainz User ID: 124863
    TS12 Build: 61388
    T:ANE Build: 90955

  7. #7
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United Kingdom, Worcestershire
    Posts
    30,069
    Blog Entries
    22

    Default

    Your memory is correct John.

    n-scaler - see my Tutorial List thread link in my signature for my step by step tutorial on that black texture issue.

    Shane
    Shane Turner
    Technical and DirectX Advisor - Not affiliated with N3V

    My Forum -- PevSoft Tools -- Tutorial List (inc DirectX) -- My Utilities --TrainzTutorials.com

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •