.
Results 1 to 13 of 13

Thread: Clovis Sub V2.5?

  1. #1
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    United States of America
    Posts
    903

    Default Clovis Sub V2.5?

    Before anybody suggests the Wayback Machine, I tried that, but get this every time I do:

    Loading...http://checkrail.com:80/cgi-bin/counters/unicounter.pl?name=cloviz&deliver=http://www.checkrail.com/routes/clovis2-5/Clovis_v2-5.cdp | 01:42:02 May 23, 2015
    Got an HTTP 302 response at crawl time
    Redirecting to...
    http://www.checkrail.com/routes/clovis2-5/Clovis_v2-5.cdp
    And worse, the redirect hasn’t been archived. That’s why I'm asking: does anybody still have Clovis 2.5?

  2. #2
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, Massachusetts, Haverhill
    Posts
    21,544

    Default

    That's not good. I was able to download his Eastern European route the other day. I wonder if only some links were backed up.
    John
    Trainz User Since: 12-2003
    Trainz User ID: 124863
    TS12 Build: 61388
    T:ANE Build: 90955

  3. #3
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    United States of America
    Posts
    232

    Default

    I had tried the Wayback approach to get a copy of this route as well in a scramble when I found out the site was no more. Same result, so I wanted to express my interest as well.

    On a side note, from another forum thread, it appears there MAY be some planning to re-host these lost routes at some point. I have no information or any idea on a timeline beyond that. Again, this is third party info so take it for what it is worth.

  4. #4
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    United Kingdom, West Midlands, Gnosall Staffordshire
    Posts
    12,820

    Default

    Can't help wondering why people did not download them when they were available, suddenly they are now it seems they are a must have!

    Perhaps more interest when they were such as downloading them would have avoided the need to close the site, just saying ;o)

    Wayback machine? FDM will ignore the Crawl message after a bit and download the cdps wait a minute or two and FDM will pick it up

    Just tested on Clovis 2.1 and EVWR 1.01 both downloaded OK If you cant get it to work try a different date.
    Malc


  5. #5
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    United States of America
    Posts
    903

    Default

    Quote Originally Posted by clam1952 View Post
    Can't help wondering why people did not download them when they were available, suddenly they are now it seems they are a must have!

    Perhaps more interest when they were such as downloading them would have avoided the need to close the site, just saying ;o)

    Wayback machine? FDM will ignore the Crawl message after a bit and download the cdps wait a minute or two and FDM will pick it up

    Just tested on Clovis 2.1 and EVWR 1.01 both downloaded OK If you cant get it to work try a different date.
    I want to believe you, but I can't: when I wait, it only takes a few seconds to go to the redirect even if I don't click on where it says to click if I'm impatient. Both dates the original were archived lead to the redirect.

    Here's the link for the original, this one has been archived:

    And this is the unarchived redirect:

    I don't even know why it does a redirect. I may have downloaded it in the past, but chances are I lost the file.

    EDIT: Wait, what does FDM stand for? I'm not sure I've heard of it.

  6. #6
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    United States of America, Va, Woodbridge
    Posts
    4,607
    Blog Entries
    6

    Default

    Checkrail.com has unfortunately gone down permanently.

    Message here:

    https://forums.auran.com/trainz/show...29#post1654029

    Restrictions here:

    https://forums.auran.com/trainz/show...ight=checkrail

    I will be coordinating with Dermmy about Hosting over at The Erecting Hall.

  7. #7
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    United Kingdom, West Midlands, Gnosall Staffordshire
    Posts
    12,820

    Default

    FDM is Free Download Manager, it integrates with your browser.

    Doesn't seem to want to play with Clovis 2.5 though which doesn't appear to exist anywhere.

    Also seems to be the one I haven't got other than the earlier ones.
    Malc


  8. #8
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    United States of America
    Posts
    232

    Default

    I had most of the routes at one point, but after several hard drive shifts and pc builds have lost some items. Didn’t realize what I had till it was gone! :-/

  9. #9
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, Massachusetts, Haverhill
    Posts
    21,544

    Default

    Quote Originally Posted by jbaxter1964 View Post
    I had most of the routes at one point, but after several hard drive shifts and pc builds have lost some items. Didn’t realize what I had till it was gone! :-/
    That sounds so familiar and sadly so true of a lot of things not just with Trainz routes.
    John
    Trainz User Since: 12-2003
    Trainz User ID: 124863
    TS12 Build: 61388
    T:ANE Build: 90955

  10. #10
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, California, San Jose
    Posts
    4,817
    Blog Entries
    1

    Default

    Clovis Sub 2-5 v1-0a,<kuid:203465:100027>

    Clovis Sub 2-5 v2.0,<kuid:203465:99100001>

    Seems like TS2004 quality, though.

    Make train simulators great again #MTSGA obiter dictum

  11. #11
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    United States of America, Washington State, Tacoma Area
    Posts
    664

    Default



    A mass edit on the texture's, Clam1952's trees, and Protrack. Looks ok in Tane.

    Don49plm

  12. #12
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, California, San Jose
    Posts
    4,817
    Blog Entries
    1

    Default

    Okay, TS12 quality after that.

    Make train simulators great again #MTSGA obiter dictum

  13. #13
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    United States of America, Washington State, Tacoma Area
    Posts
    664

    Default

    Ya haven't found the Speed Tree's I like that give good performance and you could spend a year or more just putting more stuff on the route. I drive from inside the cab so it looks ok from there. I only spent 2 hours on the install and changes.

    Don49plm

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •