.
Results 1 to 3 of 3

Thread: American Intermodal MOW Caboose Errors

  1. #1
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Lost
    Posts
    1,577
    Blog Entries
    4

    Exclamation American Intermodal MOW Caboose Errors

    Hey everybody, I just bought the American Intermodal set from JR. I haven't had a chance to run the route, but CM is throwing these errors for the CC&W MOW Caboose...

    VE170: Failed to open compiled texture 'mesh_body/generator.texture' for 'arc:fld:$(local)/hash-3C/kuid 348207 101069.tzarc'

    VE165: Texture 'mesh_body/generator.texture' is missing or could not be loaded in mesh 'mesh_body/body_b.im' , material 'generator.m.onetex'

    VE165: Texture 'mesh_body/generator.texture' is missing or could not be loaded in mesh 'mesh_body/body_a.im' , material 'generator.m.onetex'

    I am using TANE Build 90945. Does anyone know how to fix these?

    Thanks
    Matt
    Intel Core i7-7700K 4.20 GHz
    PNY GTX 1070 8GB Overclocked GPU
    16 GB DDR4 RAM
    275 GB SSD + 1 TB HDD + 500 GB HDD

  2. #2
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    United States of America
    Posts
    72

    Default

    Matt,

    I haven't tried the solution offered myself, but this thread may be helpful:

    https://forums.auran.com/trainz/show...ighlight=VE170
    Best Regards,

    Kurt "Yoda" Kalbfleisch
    Pinner, Middlesex, UK

  3. #3
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Lost
    Posts
    1,577
    Blog Entries
    4

    Default

    Quote Originally Posted by Yoda967 View Post
    Matt,

    I haven't tried the solution offered myself, but this thread may be helpful:

    https://forums.auran.com/trainz/show...ighlight=VE170

    The fix you linked did it! Thanks a lot!

    Matt
    Intel Core i7-7700K 4.20 GHz
    PNY GTX 1070 8GB Overclocked GPU
    16 GB DDR4 RAM
    275 GB SSD + 1 TB HDD + 500 GB HDD

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •