.
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 32

Thread: Sessions for Coal Country

  1. #1
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    United States of America, Wyoming, Evanston
    Posts
    110

    Default Sessions for Coal Country

    All, I've built and uploaded three sessions for the Coal Country route. The sessions were built with T:ANE Build 88348.

    The sessions are:

    <kuid:417385:100782> JR-Coal Country: Session 1 Richmond to Parker Run w/Empty Logracks
    <kuid:417385:100783> JR-Coal Country: Session 2 Parker Switching
    <kuid:417385:100784> JR-Coal Country: Session 3 Parker to Richmond

    The Content Manager says that they've been upload (I uploaded and approved all three yesterday) so I believe they are available.

    I got an email from N3V saying that the following assets are not on the Download Station which, if I'm not mistaken, they shouldn't be since they are probably all payware.


    Dependencies:
    22alpha (avfreelance@yahoo.com):
    - <KUID:175455:200080>
    - <KUID:175455:200115>
    - <KUID2:401543:1161:1>
    - <KUID2:401543:1166:3>
    - <KUID:401543:3203>
    norfolksouthern37 (Moonraker9@hotmail.com):
    - <KUID2:45324:300026:1>
    - <KUID2:45324:30004:1>
    Wearsprada:
    - <KUID:506034:250689>
    - <KUID:506034:809673>
    - <KUID:523:19723256>
    - <KUID:523:19723264>
    Bloodnok:
    - <KUID2:60850:89003:1>
    scratchy:
    - <KUID:92924:100055>
    - <KUID:92924:100080>

    Anyway, the sessions are a series where empty logracks are taken from Richmond down to Parker and then loads back the other direction with a switching session in Parker. There are some great spots for screenshots all along the route and I took a bunch and tried to firgure out which one to have for the session picture (it was hard).

    Oh, yeah, I could never get the horn to work on the RPPX GP9 chop nose: <kuid:506034:250689> RPPX GP9 chop nose
    I looked at the dependencies and nothing looked wrong so I don't know what's going on.

    Anyway, now I need to look at LotBN V.2 and see what I can come up with for sessions.

    Have fun.

    Thanks,
    Don Bennett Evanston, WY USA Windows 10 T:ANE Deluxe 90955

  2. #2
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    France
    Posts
    1,013

    Default

    22alpha:
    - <KUID:175455:200080> in Coal Country payware route (coal_country_rolling_stock.cdp)
    - <KUID:175455:200115> in Coal Country payware route (coal_country_rolling_stock.cdp)
    - <KUID2:401543:1161:1> built-in
    - <KUID2:401543:1166:3> built-in
    - <KUID:401543:3203> built-in
    norfolksouthern37:
    - <KUID2:45324:300026:1> in Coal Country payware route (coal_country_rolling_stock.cdp)
    - <KUID2:45324:30004:1> in Coal Country payware route (coal_country_rolling_stock.cdp and coal_country_dependencies.cdp), SVLX Log Rack from JR (Club Car Content), Legacy of the Burlington Northern II payware route (Dependencies.cdp)
    Wearsprada:
    - <KUID:506034:250689> in Coal Country payware route (coal_country_locomotives.cdp)
    - <KUID:506034:809673> in Coal Country payware route (coal_country_locomotives.cdp)
    - <KUID:523:19723256> built-in
    - <KUID:523:19723264> built-in
    Bloodnok:
    - <KUID2:60850:89003:1> in TransMontana payware route (TransMontana 3.0 TANE Session Deps1.cdp)
    scratchy:
    - <KUID:92924:100055> in Coal Country payware route (coal_country_rolling_stock.cdp)
    - <KUID:92924:100080> in Coal Country payware route (coal_country_route.cdp)

  3. #3
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Netherlands, Fryslân Boppe, Britsum City
    Posts
    673

    Default

    I have only 4 missing:

    <kuid2:178126:100256:3>
    <kuid2:178126:100257:3>
    <kuid:-3:9910149>
    <kuid:-3:9910209>

    ☼ ? ☼
    ASUS Z170-A, Intel I7 6700, 16GB DDR4, W7 Ultimate
    GTX970 4GB
    LT Z960-5.1 G19 G13 G930, Corsair Scimitar PRO
    T:ANE Dlx SP2

  4. #4
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, MI, Lansing
    Posts
    227

    Default

    <kuid2:178126:100256:3> 52ft Gondola CEFX 1
    <kuid2:178126:100257:3> 52ft Gondola CEFX 2
    These are from the JR Site http://jointedrail.com/product/gondo...dated-4-11-13/ Pack 1


    I too am missing
    <kuid:-3:9910149>
    <kuid:-3:9910209>
    These are Auran and probably payware (just guessing here) not sure which one.

    Bob
    Trainz Simulator 12 Build 61338 (not so much) - TANE 90945 - Kuid 80493

  5. #5
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Republic of California
    Posts
    4,287

    Default

    <kuid:-3:9910149> Navigate To Trackmark Ex
    <kuid:-3:9910209> Navigate Via Trackmark Ex

    Both are listed as payware
    California is not turning back. Not now, not ever!

  6. #6
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, MI, Lansing
    Posts
    227

    Default

    Thanks Nornhart

    Any idea which payware package they come from?

    Thanks
    Bob
    Trainz Simulator 12 Build 61338 (not so much) - TANE 90945 - Kuid 80493

  7. #7
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    France
    Posts
    1,013

    Default

    With the sessions of Rogers Pass.

  8. #8
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United Kingdom
    Posts
    443

    Default

    I ran the first session and didn't notice any problem because of the missing kuids.

  9. #9
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    United States of America, Wyoming, Evanston
    Posts
    110

    Default

    Quote Originally Posted by normhart View Post
    <kuid:-3:9910149> Navigate To Trackmark Ex
    <kuid:-3:9910209> Navigate Via Trackmark Ex

    Both are listed as payware
    I just check all three sessions and they are not used any any of them. I add these Driver Commands, not knowing they were payware, in the expectation of eventually using them but ended up not using them. Oops. Just found out something I need to check before uploading.

    Take care,
    Don Bennett Evanston, WY USA Windows 10 T:ANE Deluxe 90955

  10. #10
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Netherlands, Fryslân Boppe, Britsum City
    Posts
    673

    Default

    Thank you BobbyB for the Gondolas link

    I don't want to buy new stuff if it's only for those two Driver Commands.
    Seems to be it runs well enough without the navigate ex kuids.

    But I don't want red lines in my Tane.
    I'll see what happens when I do: "Delete missing kuids"



    EDIT:
    Hmmmz... that does not work, MUST save a new route and session.
    Last edited by Richarde57; August 17th, 2017 at 09:41 AM.
    ASUS Z170-A, Intel I7 6700, 16GB DDR4, W7 Ultimate
    GTX970 4GB
    LT Z960-5.1 G19 G13 G930, Corsair Scimitar PRO
    T:ANE Dlx SP2

  11. #11
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    United States of America, Wyoming, Evanston
    Posts
    110

    Default

    Quote Originally Posted by colin55 View Post
    I ran the first session and didn't notice any problem because of the missing kuids.
    10-4, Colin. I used a non-modified JR Coal Route and tried to just use the cars that were included in the session provided with the route to make my sessions knowing full well that there would be issues with payware and such if I went to far afield trying to populate the route. And since I was going to use an AI driver, I added some Driver Commands to the sessions as those included originally would have severely limit the AI Drivers commands (no Schedule Library, Copy Command, etc.).

    Anyway, so much for trying the simple route.

    Take care,
    Don Bennett Evanston, WY USA Windows 10 T:ANE Deluxe 90955

  12. #12
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    United States of America, Wyoming, Evanston
    Posts
    110

    Default

    Quote Originally Posted by Richarde57 View Post
    Thank you BobbyB for the Gondolas link

    I don't want to buy new stuff if it's only for those two Driver Commands.
    Seems to be it runs well enough without the navigate ex kuids.

    But I don't want red lines in my Tane.
    I'll see what happens when I do: "Delete missing kuids"



    EDIT:
    Hmmmz... that does not work, MUST save a new route and session.
    Richard, If you will edit the session, click on "Edit Session Rules", hilight the Driver Command Rule, click edit and then uncheck the offending Driver Commands, save the Driver Command Rule (click check mark), save the "Edit Session Rules" (click check mark), then save the Session you should then be good to go to get rid of red lines. (You probably already know all this but I wanted to be explicit on the editing process so that someone reading this that doesn't know the process might be able to do it themselves.) You might want to save the new session (to you) with a new name because if questions come up we'll know that the session is not "as uploaded".

    As I said in the notes on the Hinton route sessions I uploaded, change engines if you want. And, of course, change anything you would like with the sessions as I won't be offended in the least if you or anyone else does. (Ha! I would matter whatsoever if was offended!)

    And as far as the route goes, I did absolutely nothing to the route (wanted to!, but didn't) so the only thing you should have a problem with is the sessions and in your case the Driver Commands.

    Take care,
    Don Bennett Evanston, WY USA Windows 10 T:ANE Deluxe 90955

  13. #13
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United Kingdom
    Posts
    443

    Default

    The easiest way to get rid of the missing kuids is to edit the config. You can then carry on using the session without having save the session under a new name etc.

  14. #14
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Netherlands, Fryslân Boppe, Britsum City
    Posts
    673

    Default

    Quote Originally Posted by colin55 View Post
    The easiest way to get rid of the missing kuids is to edit the config. You can then carry on using the session without having save the session under a new name etc.
    Jup, that's what I did.

    Just removed the 2 lines in the config.txt.

    Thanks

    And ofcourse, also DWBennett55's way works fine too.

    ASUS Z170-A, Intel I7 6700, 16GB DDR4, W7 Ultimate
    GTX970 4GB
    LT Z960-5.1 G19 G13 G930, Corsair Scimitar PRO
    T:ANE Dlx SP2

  15. #15
    Join Date
    Sep 2008
    Location
    United States of America, Wyoming, Evanston
    Posts
    110

    Default

    Since I got no bites on my no horn sound from the chop nose GP9 the first time, I'll repeat it here. I put the loco on my test route and the high nose had the horn sound but the chop nose was silent.

    The engine is:<kuid:506034:250689> RPPX GP9 chop nose

    Again, I have no errors on with the engine so I don't know what's going on.

    Thanks,
    Don Bennett Evanston, WY USA Windows 10 T:ANE Deluxe 90955

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •