.
Results 1 to 8 of 8

Thread: SRS SD75 Problems

  1. #1
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    United States of America, New Jersey, Non o ur business
    Posts
    122
     

    Question SRS SD75 Problems

    (TS12 Problem) Someone figure this one out. I downloaded 3 out of the 4 SD75's he has on his site (the SD75I and two of the SD75M's) and they downloaded correctly. Now it get's weird. When I go to view them in Railyard and see





    And they showed no red text but they would not show up on Surveyor either





    And on top of that it shows no errors in the CMP


    I have no clue what the problem is. And I have deleted and redownloaded. If anyone could help I would appreciate it.
    Last edited by ehamerstone; February 7th, 2017 at 07:38 PM.
    Johnny Has 3 Apples He Gave 1 Away, What is The Circumference Of The Sun?

  2. #2
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, Massachusetts, Haverhill
    Posts
    27,183
     

    Default

    Your assets are open for edit.

    Select the assets with the visible hammer and wrench and press CTRL+M to commit them.
    John
    Trainz User Since: 12-2003
    Trainz User ID: 124863
    T:ANE Build: 94829
    TRS2019/Trainz-PLUS: 106618

  3. #3
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    United States of America, PA, Scranton
    Posts
    3,502
     

    Default

    John, the assets he's asking about are the SD75s, not the SD60s (the ones open for edit). The SD75s are not open for edit nor do they show any errors or any warnings.

  4. #4
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    United States of America, New Jersey, Non o ur business
    Posts
    122
     

    Default

    Quote Originally Posted by JCitron View Post
    Your assets are open for edit.

    Select the assets with the visible hammer and wrench and press CTRL+M to commit them.
    Yeah the ones I'm focused on are these
    -BNSF SD75I
    -BNSF SD75M
    -ATSF SD75M
    Johnny Has 3 Apples He Gave 1 Away, What is The Circumference Of The Sun?

  5. #5
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, Massachusetts, Haverhill
    Posts
    27,183
     

    Default

    I'm sorry to say I couldn't tell the difference between the SD60 or SD75s on the CM screen capture. The image to me has text the size of ants and the author was the only thing I caught because of the open for edit being bold. In the end there's no reason to have any assets that are open for edit. The mesh from one of these assets could very well be used for something else, and that can cause a huge amount of problems.

    As far as I can tell there's only one SD75 and that's if I squint at the screen.

    There are other possible things that can cause this:

    1) Missing dependencies.
    2) Something is faulty and preventing the asset from loading.
    3) Another dependent mesh is open for edit and that's causing these assets not to show.

    and possibly... What's the build number?

    What Trainz version are you using?

    If he created these for TS12 SP1 HF4 - Build 61388, they may not work in a lower version.
    John
    Trainz User Since: 12-2003
    Trainz User ID: 124863
    T:ANE Build: 94829
    TRS2019/Trainz-PLUS: 106618

  6. #6

    Default

    I am missing this kuid from a BNSF SD75M Patched. Unknown Location: <kuid:461273:1020>

  7. #7
    Join Date
    Jun 2016
    Location
    Hauts-de-Seine 92, Île-de-France
    Posts
    1,262
     

    Default

    I have it so the only reason is that you forget to download the deps


    2018 - Début de fin des Z2N

  8. #8
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    United States of America
    Posts
    105
     

    Default

    I cannot see your screenshots, but is this about the skins not showing up properly on the locomotives?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •