.
Results 1 to 10 of 10

Thread: DLS upload failed?

  1. #1

    Exclamation DLS upload failed?

    Ok, so about 2 weeks back, I uploaded my updated Thunderbolt 1003 Siren on to the DLS under 3.5 build, and it said that the upload was approved, and the item is not even on the DLS. Is there something wrong with the DLS?
    Last edited by Zeldaboy14; June 13th, 2015 at 10:22 PM.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Crewe, Cheshire, UK
    Posts
    16,314
     

    Default

    No as it's showing in content manager as available for download and on the DLS white pages.
    Malc


  3. #3
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    United Kingdom
    Posts
    1,256
     

    Default

    Quote Originally Posted by clam1952 View Post
    No as it's showing in content manager as available for download and on the DLS white pages.
    Not sure what you are looking at but I do not see anything more recent than July 2014

  4. #4
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Crewe, Cheshire, UK
    Posts
    16,314
     

    Default

    Quote Originally Posted by dnevans8 View Post
    Not sure what you are looking at but I do not see anything more recent than July 2014
    Never noticed the date, that's odd.

    Look at the kuid, he's stuffed up its :127
    Last edited by clam1952; June 14th, 2015 at 08:33 AM.
    Malc


  5. #5

    Default

    That's strange, are you looking on the White or Black pages of the DLS? On the black pages, it says I've uploaded 10 assets. On the white, I believe it's only shows those old Code Lyoko models from back in 2013. I know my latest upload was just a few months back, it being the Animated Thunderbolt 1003 V 6.0 with Sound. The one I just uploaded a few weeks back was the V7.0 model that was rebuilt from the ground up.

  6. #6
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    United Kingdom
    Posts
    1,256
     

    Default

    As you say there are 10 of your assets in CM your most recent is:

    Animated Thunderbolt 1003,<kuid2:6126:100549:127>

    As you can see and as pointed out by Malc above it has a version number of :127, I have seen this before in other assets and I think it has been reported as some error in the uploading procedure. This might be causing a problem in updating because I believe you cannot go higher than version 127. You might need to give the asset a new kuid and use the obsolete table in the config file to obsolete the earlier version.

    I have not encountered this personally and I might be wrong in what I say if that is the case I apologise for throwing in this red herring.

  7. #7
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, Michagain, Berkley
    Posts
    5,636
    Blog Entries
    6
     

    Default

    In MyTrainz there is a my content where you can upload to the DLS and look at every thing you have ever uploaded and number of down loads it has had(this also counts failed down loads).

  8. #8

    Default

    That version is V6.0 of the scenery, the last version that I used the old Sketchup Mesh. I rebuilt the model, and currently, it can be found on my site. The DLS has been having issues lately, so I wonder if that does not tie in with this issue. I tried to upload the V7.0 version of it a little while before I tried again, and at the time, it went unsuccessful due to N3V backdating the system to accept 3.5 content builds.

  9. #9

    Default

    well, I am having a problem on the DLS too, but it´s different, whem im uploading in the Trainz 12 DLS, the content Manager crashes, can anyone help me?

  10. #10
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, Michagain, Berkley
    Posts
    5,636
    Blog Entries
    6
     

    Default

    Could be that TS12 is not supported now, try using My Content.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •