.
Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 81 of 81

Thread: Car Tagger

  1. #76
    Join Date
    May 2007
    Location
    Las Vegas, NV
    Posts
    2,035
    Blog Entries
    24
     

    Default

    Quote Originally Posted by warrenup View Post
    I can get the setup part ok, but once the session starts there is no info on the cntl-R "view details" box.

    Are you talking Destination Database? Because if so, that's not where it shows up. You heed to also have the Panel Selector rule (I think thats what its called) installed.

    I'll make a quick how to video tonight when I get home from work.

  2. #77
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, Alabama, Birmingham
    Posts
    2,636
     

    Default

    Others have said that it doesn't work in Tane SP3 or above. The author wolfc appears to be content to live it as is.

    William

  3. #78
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, Pennsylvania, Lancaster
    Posts
    157
     

    Default

    Quote Originally Posted by JIb228 View Post
    Are you talking Destination Database? Because if so, that's not where it shows up. You heed to also have the Panel Selector rule (I think thats what its called) installed.

    I'll make a quick how to video tonight when I get home from work.
    Yes. Installed Panel Selector, but it finds no panels.

  4. #79
    Join Date
    May 2007
    Location
    Las Vegas, NV
    Posts
    2,035
    Blog Entries
    24
     

    Default

    https://youtu.be/_0SPPzabkZc

    That might help.

  5. #80
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    United States of America, Delaware, Dover
    Posts
    2,320
     

    Default

    Quote Originally Posted by JIb228 View Post
    Thanks

    Harold

  6. #81
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, Pennsylvania, Lancaster
    Posts
    157
     

    Default

    Quote Originally Posted by JIb228 View Post
    Certainly did. The light went on in my head right at 9:59 in the video, I failed to Name the DDB. All working now.
    Many thanks for making the detailed explanation.

    BTW, I think Car Taggers last gasp was TANE SP2, not SP3. I have SP3 (Steam version) and it does not work.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •