.
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27

Thread: Forum notifications

  1. #16
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Crewe, Cheshire, UK
    Posts
    15,570
     

    Default

    Quote Originally Posted by pcas1986 View Post
    Can you clarify within this context?
    Save thread to to bookmarks if firefox or favourites if using Internet Explorer. Then just open them to check, not perfect but easier than trying to find them on the forum.

    Edit, just tried the subscribe to thread and it's now working.............. Walls have ears maybe?
    Last edited by clam1952; September 16th, 2013 at 06:11 AM.
    Malc


  2. #17
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, Washington State
    Posts
    1,135
     

    Default

    Quote Originally Posted by pcas1986 View Post
    Did someone just open the tap? I just got flooded with a bunch of forum notifications.
    Same thing with me this morning. I just received 70+ notifications Thank you!!!
    T:ANE Build 94916
    TRS19 Platinum Build 105100

    Firefighterdan

  3. #18
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Australia, NSW, Bega
    Posts
    2,887
     

    Default

    I also got flooded with notifications and 1 was a few days old about a PM message.

    Wonder what happened, I certainly did nothing.

    Craig

    Member since August 31, 2002

  4. #19
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, Washington State
    Posts
    1,135
     

    Default

    Back to not working......
    T:ANE Build 94916
    TRS19 Platinum Build 105100

    Firefighterdan

  5. #20
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    United States of America
    Posts
    1,069
     

    Default

    I've recently changed my email address and now I'm no longer receiving any kind of notification emails from here what so ever. Can somebody fix this?

  6. #21
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Canberra, Australia
    Posts
    8,255
    Blog Entries
    30
     

    Default

    I had to put in yet another trouble report on this.

    Paul


  7. #22
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, Washington State
    Posts
    1,135
     

    Default

    I have not received notifications since September 24th.......
    T:ANE Build 94916
    TRS19 Platinum Build 105100

    Firefighterdan

  8. #23
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    United States of America
    Posts
    1,069
     

    Default

    There must be a man behind the curtain hitting the buttons to get the emails started...He must of fell asleep on the job. Somebody need to give him a nudge and wake him up.

  9. #24
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    The Garden State
    Posts
    1,207
     

    Question

    I don't think I've ever gotten a newsletter from Auran/N3V, although with these settings you'd think I would:



    I do have many spam filters on my mail account, but I do have @n3vgames and @auran.com marked as safe senders. Am I missing any?

    I do get emails when I upload to the DLS.

    Andrew

  10. #25
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United Kingdom, Worcestershire
    Posts
    30,794
    Blog Entries
    22
     

    Default

    Those who are having this problem - is it worth unsubscribing then re-subscribing (via the tickboxes)?

    Shane
    Shane Turner
    Technical and DirectX Advisor - Not affiliated with N3V

    My Forum -- PevSoft Tools -- Tutorial List (inc DirectX) -- My Utilities --TrainzTutorials.com

  11. #26
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    The Garden State
    Posts
    1,207
     

    Default

    Quote Originally Posted by shaneturner12 View Post
    Those who are having this problem - is it worth unsubscribing then re-subscribing (via the tickboxes)?

    Shane
    I tried that at one point, saved everything and waited a day to re-subscribe. Still nothing after several months. Maybe someone else had better luck with this solution. Of course, I could try again...

  12. #27
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    United Kingdom
    Posts
    926
     

    Default

    I had the same problem and eventually checked my email server. All Trainz had been marked as spam before I got them. I remarked them as OK and no problem since.
    Sometimes you have to look back to go forwards

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •