.
Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 39

Thread: JOINTEDRAIL SP1 UPDATES HOW-TO THREAD

  1. #1
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, Pennsylvania, Allentown
    Posts
    1,221

    Exclamation JOINTEDRAIL SP1 UPDATES HOW-TO THREAD

    We've posted a document that will show you exactly how we have set our updates up for you guys to fix any issues that may have popped up with TS12 Service Pack 1 being released.

    -We have already addressed any freeware that had problems. Those are all set and up on the site, we simply repacked them and posted them to the site again. Re-download any of those, overwrite them, make sure all is committed and you'll be all set. Majority of freeware affected was the 52ft gondolas and 57ft reefers.

    -Payware is all set to go as well. We have posted any locomotive specific updates right in the Payware area for the specific locomotive( where you'd normally see the details on whats in the locomotive, adding it to cart, etc.) The document we have posted will run you thru these updates and the general updates as well.

    - There are some general dependencies as well that required updating, those are located under the SP1 Updates tab under our Dependencies section. We suggest grabbing ALL files in all of those as well.

    Link to the document showing the process (1.1MB PDF File): http://jointedrail.com/content/updates/JRSP1Updates.pdf

    Any questions or comments feel free to let us know.

    JointedRail Customer Support

  2. #2
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    United States of America, New York
    Posts
    60

    Default

    I am having trouble with the gondolas. I have downloaded and reinstalled all five gondola downloads at least a half dozen times. After installing and committing, I am still getting a missing dependcies error. The error seems to be the same on all assests: 312521:27013. Where or what is that KUID?

  3. #3
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    United States of America, New York
    Posts
    60

    Default

    Thanks to p-dehnert, on the TS12 forum, who gave me a link to this missing KUID. The gondolas are now working.

  4. #4
    Join Date
    May 2007
    Location
    United States of America, Michagan, White Lake
    Posts
    1,970
    Blog Entries
    20

    Default

    Got every thing updated and working, except my CSX SD80MAC. The asset in question is the EMD Widecab mechanism type 3,<kuid2:45324:90202:2>

    It shows this error:

    Error: The tag 'image' in '0' points to a nonexistent file: 'art_icon.tga'.

    Downloaded the update for the shell and the other content updates and they worked fine. But this one is not.


    EDIT!

    My bad, redownloeded the cab from the cab page and the error is gone now!
    Last edited by JIb228; April 15th, 2013 at 09:14 AM.

  5. #5
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    United States of America, Florida, WinterHaven
    Posts
    894

    Default

    trying to find a missing kuid , googled and searched your website towards the new 52 foot gondolas that i downloaded, any help would be appreciated thanks

    Unknown Location: <kuid:312521:27013>
    Last edited by nugget2225; April 15th, 2013 at 11:18 AM.
    Windows 10 Pro,Ryzen 7 1800X at 4.0 ghz,gtx 1080 ti,
    32 gb ddr4 corsair 3200mhz, 480gb m.2 x2
    toshiba 6tb storage

  6. #6
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, ILLINOIS, GALESBURG
    Posts
    297

    Default

    Quote Originally Posted by nugget2225 View Post
    trying to find a missing kuid , googled and searched your website towards the new 52 foot gondolas that i downloaded, any help would be appreciated thanks

    Unknown Location: <kuid:312521:27013>
    http://trainzproroutes.org/tprdownlo...t=view&id=1707

    Jeff

  7. #7
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Vancouver Island, BC, Canada
    Posts
    427
    Blog Entries
    7

    Default

    I have followed the updates and PDF, reinstalled everything including all SP1 updates from JR but am still getting the: "Error: The tag 'image' in '0' points to a nonexistent file: 'speedo.tga'." error. I was able to butcher the SD80mac by cloning it and then deleted the errant mesh, but that is not the way to do it I would think. Any help is appreciated.

    Chris

  8. #8
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, Pennsylvania, Allentown
    Posts
    1,221

    Default

    Quote Originally Posted by Chris750 View Post
    I have followed the updates and PDF, reinstalled everything including all SP1 updates from JR but am still getting the: "Error: The tag 'image' in '0' points to a nonexistent file: 'speedo.tga'." error. I was able to butcher the SD80mac by cloning it and then deleted the errant mesh, but that is not the way to do it I would think. Any help is appreciated.

    Chris

    Make sure the file is actually installing, clear your warning dialogs in content manager if you have to. The applicable fix on the site under the specific SD80MAC on the payware page for that locomotive will fix this issue, in fact I just had it with another customer. Make sure you check for anything open for edit after you install the fix. If anything is open for edit, right click on it then edit, commit.

    JointedRail Customer Support

  9. #9
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    Vancouver Island, BC, Canada
    Posts
    427
    Blog Entries
    7

    Default

    Quote Originally Posted by yutzk View Post
    Make sure the file is actually installing, clear your warning dialogs in content manager if you have to. The applicable fix on the site under the specific SD80MAC on the payware page for that locomotive will fix this issue, in fact I just had it with another customer. Make sure you check for anything open for edit after you install the fix. If anything is open for edit, right click on it then edit, commit.

    AHHH, finally got it. I went into the actual SD80MAC pack and didn't see any update, but now I see if I go to each individual loco the fix is there. I have the same error with all three so I thought it would be in the pack section. Thanks for your help and time.

  10. #10
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, Georgia, Rocky Face
    Posts
    3,148
    Blog Entries
    39

    Default

    Quick question: I haven't downloaded SP1, but should I go head and download the items fixed to work with SP1?
    Failure is always an option - Adam Savage, Mythbusters

  11. #11
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, Pennsylvania, Allentown
    Posts
    1,221

    Default

    Quote Originally Posted by jordon412 View Post
    Quick question: I haven't downloaded SP1, but should I go head and download the items fixed to work with SP1?
    Wont hurt anything if you do. Saves time doing it now then later when they show problems

    JointedRail Customer Support

  12. #12
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, ILLINOIS, GALESBURG
    Posts
    297

    Default

    I just installed the SP1 hotfix #3 And I get an error on my MRL SD45 680. It don't look like you have an update for this unless I missed it.
    Error: The tag 'image' in '0' points to a nonexistent file: 'mesh_art_icon.tga'.

    I also have an Error on the "Defect Detector Library v 0.5"
    Error: The tag 'image' in '0' points to a nonexistent file: 'art_icon.jpg'.

    Only some of my JR content work that I can find. I hate Updates!
    Thanks,
    Jeff
    Last edited by colwell27; June 24th, 2013 at 07:45 PM.

  13. #13
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, Pennsylvania, Allentown
    Posts
    1,221

    Default

    If your not seeing an update for either ( which i thought there was honestly) these are easy fixes. Just take like a 240x180 image ( make one from scratch if you can) and dump it into the directory of the problem asset named how it wants above. Boom instant fix....its basically because it cant find the image its being pointed to. This is now considered a full on error in TS12 SP1 and up.

    JointedRail Customer Support

  14. #14
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    United States of America, California, San Jose
    Posts
    4,740
    Blog Entries
    1

    Default

    Quote Originally Posted by yutzk View Post
    If your not seeing an update for either ( which i thought there was honestly) these are easy fixes. Just take like a 240x180 image ( make one from scratch if you can) and dump it into the directory of the problem asset named how it wants above. Boom instant fix....its basically because it cant find the image its being pointed to. This is now considered a full on error in TS12 SP1 and up.
    A lot of times, I find that the item is pointed towards $screenshot$.jpg or .tga file, which is not there, but find an ART folder, which contains a art_512.tga or .jpg file to map it to. Is easy to fix in content manager.

    Make train simulators great again #MTSGA obiter dictum

  15. #15
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    New Jersey
    Posts
    2,117
    Blog Entries
    1

    Default

    Someone, I think Bem Dorsey put a "This is a no thumbnail" thumbnail in his recent DLS uploads. I copied that .jpg and use it for the "no thumbnail" errors when they pop up. It's all sized and ready to drop in. Sometimes I find the thumbnail is in the folder, it just wasn't named properly to correlate to the config. That's an easy fix as well.
    "My wife says that if I buy one more train, she is going to leave me. I'm going to miss her."

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •