PDA

View Full Version : P42 in cab signalling.



William0d0
January 18th, 2013, 05:13 AM
So, I have the in cab signalling working. And I have the next station display working.

Just one problem. I get this terrible tone and it won't go away. I figure it's something like AWS so I try alt + space, which doesn't clear it.

Help...:confused:

The locomotive I'm using is Amtrak P42DC 48 TS2009 SP4/TS2010/TS12,<kuid:367928:4054>.

The route is New England Coastal,<kuid2:439337:100521:3>

Thanks.