PDA

View Full Version : signals



trainsmaster2142
January 7th, 2013, 10:12 PM
hi guys i am having problems with the signals they dont show any color no green yellow or red

fran1
January 8th, 2013, 03:25 AM
Are you using mojave sub or it's signals ?

See link below.

http://forums.auran.com/trainz/showthread.php?96521-Signal-question

Jokel317
January 8th, 2013, 05:55 AM
Make sure they are not open for edit in CMP.

trainsmaster2142
January 8th, 2013, 07:22 AM
it says modified and the coronas they each have a obsolete marking with a open for edit on it, and another one of each that says local

trainsmaster2142
January 8th, 2013, 07:23 AM
Are you using mojave sub or it's signals ?

See link below.

http://forums.auran.com/trainz/showthread.php?96521-Signal-question

on the mojave sub and separate like on my custom route they still dont show green yellow or red but on the map i can see what color they are

yutzk
January 8th, 2013, 07:46 AM
If they are open for edit they will not work correctly. Right click on them and select edit then commit. You can also try getting the latest coronas, signal fx library and newest signals from the JR site as well.

fran1
January 8th, 2013, 07:58 AM
on the mojave sub and separate like on my custom route they still dont show green yellow or red but on the map i can see what color they are

Read the link I gave you before, they're not supposed to until a consist approaches according to norfolksouthern who I think made them.

yutzk
January 8th, 2013, 08:13 AM
Read the link I gave you before, they're not supposed to until a consist approaches according to norfolksouthern who I think made them.

Thats what they call " approach lit". If your not seeing any colors than it may be the coronas so you might want to try the suggestion i posted above.