PDA

View Full Version : angelas turntable



arwin48
December 8th, 2012, 02:35 PM
As anyone got Angela's tunrtable to work under AI. Its the one at the Faraway end. I've tried numerous ways of formatting the text in the inputtable
but no way can I get it to work.
arwin

lwhelan
December 8th, 2012, 11:21 PM
I got it working OK.
Don't know how much you know or whatever so .......................

Firstly, the turntable's name is mis-spelt, it is called: Farawy TT.

Things I did:
Put a 15 mph speed board at the entrance to the siding, barreling in at 40 mph is a bit much.
Put a trackmark on the far side of the turntable - position of this TM is quite critical as a Class 47 loco only just fits on the turntable.
Just happens to be needed at the far edge of the white spline circle (near the yellow one).
Also placed another TM near that shed for use on the way out.

Added the Input Table rule, and enabled the Move Turntable Driver command.

Added this to the Input Table (without the quotes): "turntable,Farawy TT,2"

Added this to the Driver thingy:
Navigate To Trackmark: Farawy TT TM
Wait For: 10 Seconds
Move Turntable: Farawy TT to position 1
Navigate To Trackmark: Farawy TT Exit TM
Wait 5 Seconds
Move Turntable: Farawy TT to position 0 (Return it to where you started, so that it works next time with the same commands).

That's it! Hope it helps. At a guess? I'd say you missed the spelling mistake?

Cheers,
Laurie

arwin48
December 9th, 2012, 03:48 PM
Thank you for your reply Laurie it helped a lot. From your script I realized what the problem was.
Where I had added the line in the input table I had left spaces after the commas where as your line showed none.
I now have a fully operating TT.
Thank you
arwin