PDA

View Full Version : Fix for well cars??



dean3779
November 14th, 2012, 06:26 PM
Hi all,

Don't know if this has been touch on or not...but is there a fix in the works for the JR well cars to work with the instant load command. Seems when they try to load double stack they only load the top one. Looks kind of odd to have a floting container goin down the tracks lol.

Just whated to bring it up in case no one was aware of it.

Thanks
Bill

fran1
November 14th, 2012, 06:33 PM
Are you using JR's instant load 09 command ?
Also have you downloaded all variations of JR's containers.
I had that issue once,. I think I'd missed a pack of containers.

64Warhorse
November 14th, 2012, 06:46 PM
I've had this issue as well. Oddly, using instant load 09 I get the problem, but everything works fine with the original instant load command.

dean3779
November 14th, 2012, 08:16 PM
hmm i well have to try the origianl instant load and see what happens...thanks for the help

bill