PDA

View Full Version : Need Some Help Please



SPSD40T2
May 30th, 2012, 11:11 AM
Okay I want too make a new session for the.Mojave Sub but when I do click onto create session.It start at cliff area I want.Too start at Mojave so how do I get that too show up?In the create session or what do I click onto?:(

SD45T-2
May 30th, 2012, 12:37 PM
Did you read the manual? This is a really basic question. If your still confused, just right click on the compass and drag it there.

And also, Mojave is not a settlement, but a region. you should be looking for that town with a T name I can't say at the moment

rweber95
May 31st, 2012, 12:39 AM
Or, after selecting Create Session, move the mouse pointer to the Main Menu box and select Find Object, then scroll to select the name of the area you want to go to and click the check mark.

Bob Weber