PDA

View Full Version : how do you do multiplayer



GBC01
February 16th, 2012, 04:43 PM
I have figerd out how to do ichat but went go to play multiplayer it says i have to dnowload this and it says faild:eek:

oknotsen
February 16th, 2012, 05:13 PM
To be able to play multiplayer, you will need a newer version of Trainz. Either get the 2010 MP (dont know the exact name) or simply get the latest: Trainz12.

With 2006, you wont be able to play multiplayer.

Edit:
Your other post suggest that you have 12. In that case, the problem might simply be that you did not register it to your account yet.

GBC01
February 16th, 2012, 05:56 PM
yes i have trainz 12 i just know how to change thing on here to say i have it

oknotsen
February 16th, 2012, 05:59 PM
https://www.auran.com/planetauran/SN_Enter_Serialnumber.php
That should do the trick.

Euphod
February 16th, 2012, 09:16 PM
yes i have trainz 12 i just know how to change thing on here to say i have it

Are you running a MAC? If you bought the game from the app store, you shouldn't have to register it, it should do so automatically, but there may be a lag in the process, I don't know for certain.

shaneturner12
February 17th, 2012, 04:39 AM
The Mac App Store version of Trainz, according to N3V, should automatically register when your Planet Auran username and password are entered into the Options box. (Click Options on the Launcher to access this).

Note, too, that if it's Trainz 12, there are four different versions. Please see http://forums.auran.com/trainz/showthread.php?85530-New-Users-How-to-register-your-serial-number-with-N3V for more details.

Shane

GBC01
February 17th, 2012, 09:09 AM
No i dont have it to MAC
thanks for giving me the link i put number in and it works:D:)

Euphod
February 17th, 2012, 10:26 AM
Thank you for registering the game, have you figured out the multiplayer part yet?

GBC01
February 21st, 2012, 06:01 PM
it works:)